Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Sobarica – čistilka

Butični glamping resort Chateau Ramšak, ki je le nekaj minut oddaljen od centra mesta Maribor išče sobarico, da se pridruži njihovi ekipi. 

Delo sobarice med drugim obsega urejanje in čiščenje glamping resorta, glamping šotorov in okolice, oskrbo sob s higienskimi pripomočki, brisačami, pomoč pri pripravi zajtrkov in urejanju kuhinje

Plakater

Podjetje Amicus išče več oseb, ki bodo opravljale delo plakaterja vzdrževalca reklamnih panojev na področju celotne Slovenije.

Glavne naloge delovnega mesta so: nameščanje oziroma lepljenje in odstranjevanje plakatov na panoje, montaže in demontaže objektov, vzdrževanje reklamnih objektov. Potrebno je znanje slovenskega jezika in izpit B kategorije. Zaželene so izkušnje z delom plakatiranja, niso pa obvezne

Medicinska sestra – inštrumentarka

Diplomirano medicinsko sestro iščejo v zasebni kliniki Zdrav splet. 

Delo obsega pripravo pacienta na operativni poseg, pripravo in pospravljanje inštrumentov in materiala, sterilizacijo in drugo.

Monter stavbnega pohištva in talnih oblog

Štajerles trade išče novega sodelavca za vgradnjo stavbnega pohištva in delo v mizarski delavnici.

Delo se opravlja po Sloveniji od ponedeljka do petka. Od kandidatov pričakujejo organizacijske sposobnosti, tehnično naravnanost, usmerjenost k delu v timu, skrbnost, natančnost in doslednost pri izvajanju zastavljenih nalog ter izpit B kategorije.

Prodajalec na bencinskem servisu

Na bencinskem servisu v Slovenski Bistrici iščejo prodajalca za pripravo in ponudbo gastro asortimenta, v trgovini pa tudi svetovanje pri prodaji izdelkov in storitev ter delo na blagajni.

Pričakujejo možnost opravljanja dela tudi v nedeljo, za praznike, dopoldanske, popoldanske in nočne izmene, tekoče ustno in pisno sporazumevanje v slovenskem jeziku in usposobljenost za delo z računalnikom.

Mesar – prodajalec

Največja italijanska diskontna veriga EUROSPIN vabi v svoje vrste mesarja za delo v njihovi trgovini na Ptuju. 

Od kandidatov pričakujejo vsaj enoletne delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih in poznavanje dela v trgovini. Stopnja izobrazbe ni pomembna.

Kuhar, slaščičar, pomožni delavec v gostinstvu, natakar 

Postanete lahko del Uniturjeve ekipe, ki skrbi za zadovoljstvo in udobje gostov na Rogli. Na priljubljeni turistični lokacijo iščejo več novih sodelavcev, in sicer kuharja, slaščičarja, pomožnega delavca v gostinstvu in natakarja

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice