V mariborskem Europarku se jutri obeta nepozabno druženje v znamenju športa, ki se ga bodo najbolj razveselili nogometni navdušenci in navijači NK Maribor. Z obiskovalci se bo družil eden in edini - Marcos Tavares!

Kapetan NK Maribor in najbolj priljubljeni Brazilec v mesu se je včeraj z vijoličastimi veselil naslova državnih prvakov. Naslov pa bo proslavilo tudi štajersko nakupovalno središče Europark, kamor jutri prihaja Marcos Tavares.

Z njim se bodo lahko obiskovalci Europarka družili in proslavljali naslov na osrednjem prireditvenem prostoru od 17. ure naprej.

Tavares pa ne bo razveselil samo zvestih navijačev in preostalih ljubiteljev športa, ampak bo z dobrodelno gesto polepšal dan tudi gasilcem PGD Tržec.

Nepozabno druženje z nogometno legendo

Brazilski nogometaš, ki je leta 2013 prejel slovensko državljanstvo, bo srečanju z obiskovalci največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji dodal tudi dobrodelno noto.

Gasilcem PGD Tržec, ki zbirajo denar za novo gasilsko vozilo, bo namreč podaril podpisane kopačke. Obiskovalci pa se bodo lahko razveselili njegovega avtograma, skupnih fotografij in žrebanja privlačnih nagrad. V Europarku Maribor se tako obeta še eno nepozabno, tokrat športno obarvano druženje z nogometno legendo in najboljšim strelcem mariborskega nogometnega kluba vseh časov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice