V petek in soboto bo na Trgu svobode v Mariboru potekal pravi lov na zaklad. Vsak sodelujoči bo prejel praktično nagrado in možnost sodelovanja za glavno nagrado podjetja Oven – Vikend doživetje z električnim kolesom za vso družino.

Podjetje Oven v petek, 25., in soboto, 26. maja na Trgu svobode pripravlja zanimivo akcijo iskanje Oven zaklada, preko katerega lahko spoznate OVeNturo. Stojnica bo mimoidoče privabljala v petek med 9. in 18. uro in v soboto med 9. in 13. uro. Na njej bodo predstavljeni produkti iz področja električne mobilnosti, predstavljena pa bo tudi storitev za izgradnjo sončne elektrarne.

Na dogodku bo možno preizkusiti zanimivo vožnjo z električni vozili in v zadnjem času zelo popularnim hoverboardom. Za vse sodelujoče bo pripravljen tudi poseben poligon in preizkušnja v premagovanju ovir.

Vse sodelujoče čakajo praktične nagrade, kot so majice, očala in pisala.

Kje se skriva zaklad?

Glavno dejanje pa bo lov na zaklad, v katerem bodo sodelujoči iskali največje izposojevalnice OVeNture z različnimi namigi na različnih lokacijah po centru mesta. Podarjali bodo tudi kokice z zemljevidom, ki bo vodil do skritega predmeta, ki ga bodo sodelujoči morali prinesti nazaj na stojnico in se tako uvrstiti v žrebanje za glavno nagrado.

Glavna nagrada lova na zaklad je vikend paket izposoje električnih koles za vso družino. Žrebanje glavne nagrade bo potekalo v soboto med 12. in 13. uro.

Postanite član in pridobite velike ugodnosti

Maribor je nedavno pridobil največjo izposojevalnico e-koles v tem delu Evrope. Zaživele je že aplikacija OVeNtura preko katere si je preko mobilnika možno kolo rezervirati in plačati. Obiskovalcem bodo na dogodku predstavili tudi vse štiri vodene poti, ki jih zajema OVeNtura, poimenovane Voda, Zgodovina, Adrenalin in Zgodovina.

Obiskovalci se bodo lahko tudi brezplačno včlanili v Klub Oven in postali imetniki članske kartice, s katero bodo lahko koristili številne ugodnosti skozi vso leto. V mesecu maju se tako ponuja še posebna ugodnost, 5-odstotni popust ob nakupu klimatskih naprav.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice