Slika je simbolična.
Mestna občina Maribor je objavila Javni razpis letnega programa športa v Mestni občini Maribor za leto 2022.

Na spletni strani maribor.si in v Uradnem listu Republike Slovenije je objavljen Javni razpis letnega programa športa v Mestni občini Maribor za leto 2022. 

Z razpisom občina zbira predloge za sofinanciranje programov, podprogramov oziroma dejavnosti letnega programa športa ter za dodelitev uporabe prostora v mreži javnih športnih objektov in površin v naravi športnim društvom in zvezam. 

Vlagatelji morajo vloge na razpis oddati do vključno 27. decembra.

Sofinanciranje obsega športne programe na področju športa za vse, na področju tekmovalnega športa, športa invalidov, razvojne dejavnosti v športu, organiziranosti v športu, uporabe športnih objektov in športnih površin v naravi ter Olimpijskega festivala evropske mladine 2023. 

Kdo se lahko prijavi?

Na razpisu lahko kandidirajo športna društva in športne zveze, zavodi za šport, pravne osebe in samostojni podjetniki, registrirani za opravljanje dejavnost v športu, zavodi s področja vzgoje in izobraževanja ter zasebni športni delavci. 

V decembru bo občinski urad za šport izvedel interaktivne delavnice, na katerih se bodo lahko vsi, ki se nameravajo prijaviti na razpis, seznanili s prijavnimi pogoji 

Okvirna skupna višina predvidenih razpisanih sredstev je 4.392.760 evrov. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice