FOTO: Janez Leskovar
V petek, 20. septembra, bo v Europarku velika modna revija, na kateri bodo predstavili najnovejše modne trende za jesen in zimo.

Med navdihujočimi izhodi nas bo popeljala nasmejana voditeljica Natalija Bratkovič, za legendarno vzdušje pa bo z glasbenim nastopom poskrbel priljubljeni slovenski raper Challe Salle.

Trendi navdih jeseni na veliki modni reviji v Europarku

Prijetni sončni žarki, ki poudarijo poezijo rdečih in rumenih barv, s seboj prinašajo toplino, poznano le jeseni. Zvok šelestečega listja, vonj po kostanju, okus vroče čokolade, sproščujoči dolgi sprehodi in romantični sij sveč. Navdih jeseni boste občutili tudi na veliki Europarkovi modni reviji, ki vas bo v prihajajoče dni pospremila z neskončno paleto možnosti in idej, poigravanjem z novimi modnimi kosi ter nepogrešljivimi dodatki.

Modna revija bo pričarala pravo jesen

Europarkova modna revija, ki bo potekala v petek, 20. septembra, z začetkom ob 17.30, bo v znamenju navdiha iz narave, tako barv kot vzorcev, pričarala pravo jesen. Modna avantura bo obarvana v jesenske odtenke – bordo, kamel, bež in rjave barve.

Pester izbor modnih kombinacij bo prilagojen vsem priložnostim. Tople barve bodo dopolnili modni vzorci, drzni potiski in materiali: cvetlični, karo, potisk verige in vedno modern jeans. Čudovite manekenke in manekeni se bodo po modni brvi sprehodili v trendih, ki jih že najdemo v prodajalnah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije. Na sprehod po šelestečem listju nas bo popeljala nasmejana voditeljica Natalija Bratkovič, za legendarno vzdušje pa bo z glasbenim nastopom poskrbel priljubljeni slovenski raper Challe Salle.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice