Foto: Mediaspeed
Žalna knjiga bo na občini Starše odprta od petka, 26. junija, do pogreba pokojnika.

Sinoči so tudi na občini Starše potrdili, da je v 60. letu starosti umrl aktualni župan Bojan Kirbiš

»Nenadna smrt Bojana Kirbiša je boleča izguba za vse, ki smo ga poznali, ga spoštovali in cenili ter se skupaj veselili doseženih ciljev in uspehov,« so zapisali in poudarili, da se ga bodo spominjali po »njegovi mirni, vedno spoštljivi naravi in po preudarnih, premišljenih besedah«.

V spomin na pokojnika bo sklicana žalna seja, katere datum bo določen v naslednjih dneh. 

Družini, sorodnikom in prijateljem sta izrekla sožalje tudi podžupana občine Marjan Malek in Aleksander Furek ter člani občinskega sveta in zaposleni v občinski upravi ter podjetju Gradnje Starše.

Spomnimo. Vest, da se je poslovil župan Starš, ki je občino vodil od leta 2010, je v javnosti zaokrožila včeraj dopoldne.

Na spletni strani občine pišejo, da je bila odločitev za kandidaturo za župana »plod razmišljanja o možnem doprinosu sami občini, o vnosu strokovnega znanja v lokalno skupnost ter želje po vodenju občine v dobrobit ljudi, ki tukaj živijo.«

»Da zmore res vse in da je sposoben doseči zastavljene cilje, je dokazal z ustanovitvijo gradbenega podjetja, ki ga je uspešno in profesionalno vodil 20 let. V teh letih je dosegel raven, ki dokazuje njegove tehnične in strokovne sposobnosti vodenja in neposrednega odločanja. Dokazal je, da lahko izpelje konkretne projekte, z vsemi pozitivnimi in smelimi odločitvami,« so še zapisali.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice