Foto: Nepremičnine.net
V nenavadnem oglasu prodajalec oglašuje garsonjero, ki je praktično ni. Za povrh je v tla 'garsonjere' vkopana plinska cisterna.

Cene nepremičnin v Sloveniji rastejo v vrtoglave višave, velikosti stanovanj pa so vse manjše. Na straneh nepremičninskih oglasnikov najdemo marsikaj, tudi dele kleti, podstrešij, stanovanja z le nekaj kvadrati in tudi takšna brez oken. 

Prodajalec nepremičnine, ki se nahaja v Mariboru, je šel še korak dlje in objavil nenavaden oglas za 'garsonjero'. 

Za 13 tisočakov in pol prodaja 28,8 kvadratnih metrov veliko površino v Novi vasi, ki naj bi bila neizdelano stanovanje v tretji gradbeni fazi. 

Kot je zapisano v oglasu, nepremičnina ni obremenjena s hipoteko, ima lasten vhod, do nje pa vodijo infrastrukturni vodi elektrika, voda, kanalizacija in optika. 

Foto: Nepremičnine.net

V tla 'garsonjere' vkopana plinska cisterna

»Nepremičnina je obremenjena s plinsko cisterno (Plinarne Maribor), ki je namenjena ostalim stanovalcem,« je v oglasu zapisal prodajale.

Cisterno bi bilo treba, kot pravi, po nakupu prestaviti izven stavbe na zelenico, ki je v lasti Mestne občine Maribor.

»Ker je nepremičnina obremenjena s vkopano cisterno, je tudi cena temu primerno nizka,« dodaja. Cena 13.500 evrov je končna, o nižji ceni se prodajalec ne pogaja. 

Foto: Nepremičnine.net

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
SLO (nepreverjen)

Prodaja nedokončano sobo na bombi? Ta pod nujno potrebuje psihologa oziroma zdravljenje. Kaj vse mora ta planet zemlja nosit.

Leka (nepreverjen)

Morda tudi kakšno inšpektorico za okolje.

In reply to by SLO (nepreverjen)

pohorskisvizec

Kaj je 1. april?

Starejše novice