Po odličnem odzivu na prvi nočni smuki po Snežnem stadionu to sezono, Marprom predstavlja nove ugodnosti na mariborskem smučišču. Cenejša nočna smuka odslej tudi ob torkih in sredah.

Na Mariborskem Pohorju prihaja novost, ki bo razveselila številne Mariborčane. Marprom se je odločil, da smučišče za nočno smuko odpre tudi med tednom in to po ugodnejših cenah. Nočna smuka, ki se je na pohorskih smučiščih ustalila od četrtka do sobote med 18. in 21. ur, bo po novem na voljo še v torek in sredo, a izključno na Snežnem stadionu. V prihodnjem tednu bo tako v torek in sredo, 15. in 16. januarja, na osvetljenem Snežnem stadionu od 18. do 21. ure delovala sedežnica Radvanje.

Posebna cena vozovnice za torkovo in sredino nočno smuko samo na Snežnem stadionu je za odrasle 15 evrov, mladino, študente in seniorje 13 ter za otroke in invalide 10 evrov. Med delavniki na nočni, kadar niso šolske počitnice ali prazniki, velja tudi vozovnica Pohorka.

Medtem v običajnih dneh nočne smuke od četrtka do sobote, ko je trenutno mogoča od zgornje postaje gondole vse do doline po Snežnem stadionu, obratujejo pa trakova Bejbika 1 in 2 ter sedežnici Sleme in Poštela, veljajo redne cene vozovnic.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice