Dvema Gallusovima lokaloma, ki ponujata hrano za zraven, se je pridružil še tretji. Ob mariborskem mestnem parku ponuja pestro ponudbo sendvičev in drugih hitrih obrokov ter okrepčil.

Pred štirimi leti so na Šentiljski ulici, na mestu zapuščene bencinske črpalke, odprli prvi Gallus drive-in v Mariboru in pričeli s ponujanjem hrane in pijače za vse, ki na poti v službo potrebujejo okrepčilo. Gre za pametni pristop hitre postrežbe ljudem na poti, kjer lahko hrano in pijačo naročite pri okencu kar iz avtomobila. S pestro ponudbo sveže pripravljenih sendvičev, kav, smoothijev, solat in sadnih skodelic so kmalu pridobili veliko strank.

V začetku letošnjega februarja so ponudbo dodali še na drug konec Maribora. V industrijski coni TAM na Teznu so namreč odprli svojo drugo poslovalnico. Ponudbo hrane za zraven so nadgradili s peko pic.

Nov lokal je zaživel ob mestnem parku

Lastnik Silvester Gorjup je povedal, da so zelo veseli, da lahko javnosti zdaj predstavijo še tretji lokal, ki se je pridružil družini Gallus. 

Sredi junija so odprli Gallus Park Coffee. Kot pove že samo ime, gre za gostinski lokal v neposredni bližini mariborskega mestnega parka. Kot je povedal Gorjup, so lokal prevzeli v zelo slabem stanju, a verjamejo, da bodo ga bodo hitro obrnili v povsem drugo smer. 

»Po treh zelo uspešnih vikendih, kjer smo pripravili napihljiva igrala za otroke, širimo našo ponudbo tudi s hrano,« je pojasnil lastnik. V lokalu ob mestnem parku namreč ne bodo ponujali klasičnih sendvičev, ampak sendviče tipa »ulične hrane«, za katere imajo pripravljene tudi nove recepte. Igrala za najmlajše bodo ob lokalu postavljena vsak petek, soboto in nedeljo do konca poletja.

Ciljajo predvsem na obisk dijakov iz okoliških srednjih šol, zato so odprti vsak dan od 8. do 22. ure, od septembra dalja pa bodo odpirali že ob 6.30 zjutraj. 

V svojo mlado ekipo želijo pridobiti še kakšnega člana, zato vabijo nove sodelavce, predvsem kuharja ali žar mojstra.

»Naša največja želja je, da vsak Mariborčan obišče vsaj enega od naših Gallusov,« je še povedal Gorjup.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
arogantnež (nepreverjen)

Mladinska ulica 12a, zgradba Športnega društva Center Maribor. Da ne boste iskali.

Starejše novice