Ponovno smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest, ki se ponujajo v Mariboru in okolici.

Ste se naveličali obstoječe službe ali pa še vedno iščete primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

V prodajalno Tuš supermarket v Radvanje …

V prodajalni Tuš supermarket v Radvanju iščejo prodajalca ali prodajalko, od katerega pričakujejo vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe, zagotavljanje kakovostnih storitev, eno leto delovnih izkušenj, nekaznovanost in lojalnost.

V prodajalni ponujajo delo v urejenem okolju in zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem.

Več podatkov o delovnem mestu lahko poiščete tukaj.

V podjetje Sberbank …

V podjetju Sberbank iščejo svetovalca ali svetovalko za podjetja v podružnici Maribor.

Vaše naloge bodo trženje bančnih produktov na področju poslovanja s podjetji v vseh funkcijah v skladu s strategijo in poslovnimi načrti področja, pridobivanje novih strank na področju štajerske regije poslovanja, svetovanje zahtevnejšim strankam, pridobivanje ustrezne dokumentacije, priprava kreditnih predlogov in komunikacija s stranko, finančno svetovanje in informiranje strank o depozitnih, zavarovalniških in investicijskih produktih ter izpeljava poslov.

Od zaposlenega pričakujejo visoko oziroma univerzitetno stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri, delovne izkušnje iz opisanega področja dela in dobro poznavanje bančnega poslovanja s podjetji, sposobnost komuniciranja s strankami, pogajalske sposobnosti, prodornost in moč vplivanja na druge. Za vse to podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo do šest mesecev.

Več podatkov o delovnem mestu pa lahko poiščete tukaj.

V Marifarm …

V podjetju Marifarm v Mariboru iščejo tehnika, kateri bo organiziral proizvodne aktivnosti, zagotavljal in nadzoroval upoštevanje proizvodnih in delovnih predpisov, preverjal in kontroliral pravilnost izračunanih količin surovin in materialov …

Pričakujejo V. stopnjo izobrazbe farmacevtske, kemijske smeri, tehnične ali druge ustrezne smeri in eno leto delovnih izkušenj.

Zaposlenemu ponujajo zaposlitev za določen čas enega leta, s poskusnim delom štirih mesecev.

Več podatkov o delovnem mestu lahko poiščete tukaj.

Na Ptuj v zobozdravstveno ambulanto …

Na Ptuju Ordinacija idej išče zobozdravnika ali zobozdravnico in asistentko oziroma asistenta, ki bosta imela izrazit čut za sočloveka, estetiko, kvaliteto in vzpostavitev osebnega odnosa s pacientom. Področje dela je diagnosticiriranje, preprečevanje in zdravljenje zobnih in ustnih bolezni.

Za dvoizmenski urnik dela potrebujejo osebi, ki imata izkušnje v zobozdravstvu, znata delati z ljudmi, uživata v timskem delu, imata sposobnost empatije, sta samoodgovorni, iznajdljivi in komunikativni.

Več podatkov o delovnem mestu lahko poiščete tukaj.

V Slovensko Bistrico kot mesar …

Podjetje Agencija Agado išče moškega ali žensko, ki bi opravljala delo mesarja.

Potrebujejo osebo za prodajo mesa in svetovanje strankam, razkosavanje mesa in pripravo mesnih izdelkov za prodajo, vzdrževanje sanitarnih in higienskih standardov, prevzemanje blaga, spremljanje zalog in vodenje ustreznih evidenc in dela po navodilih nadrejenega.

Pričakujejo vsaj II. stopnjo izobrazbe živilske ali sorodne smeri, prijaznost, komunikatisvnost in pozitiven odnos do dela. Osebi, ki jo bodo zaposlili, ponujajo zaposlitev za nedoločen in redno nagrajevanje.

Več podatkov o delovnem mestu lahko poiščete tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice