Ponovno smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest, ki se ponujajo v Mariboru in okolici.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Lepotna svetovalka

Podjetje PKK v Mariboru išče lepotno svetovalko za kozmetiko v Mariboru. Prijavite se lahko na delovno mesto vizažistke, kjer boste svetovali strankam.

Od vas pričakujejo odprt in aktiven s.p., zanesljivost, znanje o kozmetiki in veselje do dela z ljudmi, prodajno naravnanost in komunikativnost ter urejen videz.

Nudijo dinamično in samostojno delo, redno in dobro plačilo ter dodatna izobraževanja. Več o delovnem mestu najdete tukaj.

Skladiščnik v hladilnici

Podjetje Trenkwalder v Mariboru išče skladiščnika za v hladilnico, ki bo sprejemal blago, upravljal z ogrevanim viličarjem, skrbel za stanje blaga in vodil skladiščno evidenco, upravljal s skenerjem in skrbel za urejenost skladišča.

Od vas pričakujejo izpit za viličarja, odgovoren odnos do dela, pripravljenost na delo v hladnem okolju, pripravljenost na sodelovanje v timu, samostojnost pri delu in natančnost.

Nudijo enoizmensko delo v dopoldanskem času, možnost dodatnih izplačil na podlagi uspešnosti zaposlenega, urejeno delovno okolje in možnost takojšnje zaposlitve. Več o delovnem mestu najdete tukaj.

Prodajalec

V poslovalnicah Hofer iščejo prodajalke in prodajalce.

Delovne naloge zaposlenega bodo delo na blagajni, zlaganje blaga na police, skrb za prezentacijo sadja in zelenjave, peka in priprava pekovskih izdelkov, skrb za red in čistočo poslovalnice, svetovanje kupcem in izvajanje nadzora kakovosti.

Pričakujejo motiviranost za delo v trgovinski dejavnosti, vesten, organiziran in učinkovit način dela, vsestranskost in odgovornost, prijaznost pri poslovanju s strankami, pripravljenost za delo v ekipi in nekaznovanost. Več o delovnem mestu najdete tukaj.

Svetovalec za pravne zadeve

V podjetju Marifarm v Mariboru iščejo svetovalca za pravne zadeve.

Zaposleni bo sodeloval pri zagotavljanju pravilnega izvajanja določb veljavne zakonodaje Republike Slovenije ter mednarodnih sporazumov pri poslovanju družbe; pri odpravljanju pravnih tveganj poslovanja, analiziranju pogodb in drugih dokumentov v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije ali mednarodnega prava in v pogajanjih z nerezidenti po navodilu nadrejenega, spremlja/vodi dokumentacijo v angleškem jeziku.

Če imate končano sedmo stopnjo izobrazbe pravne smeri in 3 leta delovnih izkušenj na delovnem mestu pravnega svetovalca si več podrobnosti o delovnem mestu oglejte tukaj.

Avtomehanik tovornih vozil

V podjetju Montpro iščejo avtomehanika tovornih vozil.

Vaše naloge bodo opravljanje vzdrževalnih avtomehaničnih del, diagnosticiranje napak in okvar, priprava vozila na pregled in urejanje delovnega okolja in skrb za čistočo delavnice.

Pričakujejo četrto stopnja izobrazbe tehnična ali druge ustrezne smeri, najmanj eno leto delovnih izkušenj, odgovornost in zanesljivost. Več o delovnem mestu najdete tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice