Ponovno smo izbrskali nekaj prostih delovnih mest, ki se ponujajo v Mariboru.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Pismonoša

Na Pošti Slovenije v Mariboru iščejo pismonošo, katerega delo bo sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga, prodajanje vrednotnic in drugega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk, sklepov in blaga v poslovnih prostorih uporabnikov,  dostavljanje pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike in izpraznjevanje poštnih nabiralnikov.

Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo in obvezen vozniški izpit B kategorije. Ponujajo stabilno delovno okolje, redno plačilo, nezgodno zavarovanje in delo večinoma v dopoldanskem času.

Več o delovnem mestu pa lahko preberete tukaj.

Mesar

V podjetju Spar Slovenija v Mariboru potrebujejo mesarja, ki bo stregel kupcem za pultom, naročal in vračal ustrezne količine mesa in mesnih izdelkov, pripravljal meso za prodajo in skrbel za ustrezen izgled in kvaliteto razstavljenega blaga.

Nudijo delo v sodobno opremljeni poslovalnici, prijetno delovno okolje, zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju, zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesece, plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Več o delovnem mestu pa lahko preberete tukaj.

Svetovalec pri prodaji

V podjetju Bauhaus v Mariboru iščejo svetovalca pri prodaji na oddelku Drive in, ki bi delal s strankami, delal z viličarjem, zlagal blago in delal na žagi.

Za zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z možnostjo podaljšanja pričakujejo poznavanje gradbenih materialov.

Več o delovnem mestu pa lahko preberete tukaj.

Kuhar

Podjetje Iss Facility Services v Mariboru želi zaposliti kuharja, od katerega pričakujejo samostojno priprava jedi po pogodbah in naročilih, samostojna priprava vseh vrst hrane, samostojna priprava izrednih naročil, sodelovanje pri sestavi jedilnikov in načrtovanju potrebne dnevne količine živil.

Od zaposlenega pričakujejo četrto ali peto stopnjo izobrazbe in od enega do treh let delovnih izkušenj.

Več o delovnem mestu pa lahko preberete tukaj.

Serviser gospodinjskih aparatov

V podjetju Gorenje v Mariboru iščejo serviserja za servisiranje velikih gospodinjskih aparatov.

Od kandidata pričakujejo poklicno ali srednješolsko izobrazbo smeri elektrotehnika, poznavanje osnovnih uporabniških računalniških orodij in opravljen izpit B kategorije. 

Če ste oseba, ki ima občutek za ljudi, je komunikativna in bi delo samostojno opravljala, lahko tukaj preberete več o delovnem mestu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice