V Sloveniji se v zadnjem obdobju soočamo z rastjo novih okužb, nove beležimo tudi v podravskih občinah.

Ob 1274 testiranjih smo včeraj v Sloveniji zabeležili 16 potrjenih okužb na novi koronavirus. To je že četrti zaporedni dan, ko smo v Sloveniji zabeležili dvomestno število novih okužb, dan pred tem je bilo denimo okužb kar 21. 

Okužbe so bile včeraj razpršene po celotni državi, tri so potrdili v Ljubljani, dve v Dravogradu, po en primer pa v Kopru, Ajdovščini, Cerknici, Domžalah, Moravčah, Trbovlju, Krškem, v občini Hoče - Slivnica, Staršah, na Ptuju in tudi v Črenšovcih. 

V zadnjih sedmih dneh so se okužbe s koronavirusom pojavile še v naslednjih podravskih občinah: Oplotnica, Slovenska Bistrica, Ruše, Miklavž na Dravskem polju in v Mariboru.
 

V Sloveniji je glede na podatke Covid-19 Sledilnika trenutno 136 aktivnih primerov, v zadnjih sedmih dneh so se v Podravju po trije potrjeni primeri pojavili v Mariboru in na Ptuju, po dva v Slovenski Bistrici in Miklavžu na Dravskem polju, po en primer pa v Stašah, Oplotnici, Rušah in občini Hoče - Slivnica.

Skupno smo v Sloveniji zabeležili že 1650 okužb. Zaradi bolezni covid-19 se trenutno v bolnišnicah po Sloveniji zdravi deset bolnikov, koronavirus pa je terjal doslej 111 življenj. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice