Božična darila, poslovna darila, rojstni dnevi … Vedno enaka težava: kaj podariti, da bo darilo izvirno, uporabno in nekaj posebnega. Kaj podariti, da bo obdarovanec darila vesel in ga tudi dolgo ter pogosto uporabljal. Habeco ponuja rešitev.

Čas božičnih in novoletnih praznikov je čas veselja in druženja z našimi najbližjimi, družino in prijatelji. Čas, ko se umirimo od hitrega vsakdana in se posvetimo drug drugemu. In je čas obdarovanj ter priložnost, da razveselimo svoje najbližje z majhnimi ali večjimi pozornostmi. 

Seveda pa je sorodnikov in prijateljev, ki jih želimo obdariti, veliko, zato si moramo postaviti najvišji znesek, ki ga imamo na voljo za posamezno darilo. Izziv, s katerim se pri tem srečujemo, je, kje najti najboljša darila in največ za naš denar. 

Poslovna in promocijska darila

Jesen je zadnji čas, ko podjetja pripravljajo in potrjujejo proračun za prihodnje leto. Nenazadnje že vsak samostojni podjetnik ve, če želi v naslednjem poslovnem letu zaslužiti, mora najprej vedeti, kako bo porabil denar namenjen promociji in razvoju svoje dejavnosti. Poslovna darila in promocijska darila nikoli niso bila samo izkaz zahvale in spoštovanja, pač pa veliko več. Kot gradnik poslovnih odnosov imajo pomemben vpliv na prepoznavnost in oglaševanje vašega podjetja ter tako tudi na zaslužek.

Daleč od oči, daleč od srca

Ta star pregovor še posebej velja za odnose s poslovnimi partnerji in strankami. Ne verjamete? Vsak med nami na letni ravni prejme v dar veliko promocijskih izdelkov, podjetniki pa za piko na i še kakšno poslovno darilo. Ampak, kako kot podjetnik veste, da ste se s svojim promocijskim ali poslovnim darilom dobro umestili na trg? Kako veste, da je vaša blagovna znamka še vedno v mislih poslovnega partnerja in stranke ter kako izstopa pred darili konkurence? 

Takojšnja prepoznavnost blagovne znamke

Prepoznavanje blagovne znamke pomeni, da se potrošniki lahko takoj spomnijo na vaše podjetje, proizvode ali storitve, ko opazijo vaš logotip ali promocijsko sporočilo na izdelku. To je eden od ključnih razlogov, zakaj je dobro del proračuna vložiti v promocijske izdelke in poslovna darila.

Ste vedeli, da potrošniki v povprečju promocijske izdelke hranijo najmanj 6 mesecev in vse do enega leta? Vsakič, ko pogledajo vaš izdelek, ste se s svojim sporočilo vtisnili v njihov spomin. Takšne časovne komponente nima nobena druga vrsta oglaševanja.

Deluje kot vaša vizitka

Poslovne vizitke imajo nalogo, da predstavljajo vas, vaše podjetje in njegove izdelke potrošnikom in potencialnim poslovnim partnerjem. Tudi promocijski izdelki in poslovna darila delujejo bolj ali manj na enak način, vendar z boljšimi rezultati. 

Premium darila = brezplačen tisk

Naj vam razkrijemo še en odličen podatek raziskave PPAI. Kar 83 odstotkov vprašanih je odgovorilo, da je verjetnost, da bodo poslovali s podjetjem, od katerega so prejeli promocijsko ali poslovno darilo večja. Preglejte izbor naših poslovnih in promocijska darila premium kakovosti, na katera vam zdaj ponujamo prav posebno ugodnost: BREZPLAČEN TISK! Izbrani artikli so odlična priložnost, da nabavite res kvalitetna poslovna darila po zelo ugodni ceni.

Na vse izbrane izdelke vam bomo z veseljem BREZPLAČNO odtisnili vaš logotip ali reklamno sporočilo. In pozicija potiska? Kjerkoli koli je to tehnološko mogoče, brez dodatnih del. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo ter osnutek tiska.

Akcija velja ob nakupu minimalnih količin, ki so navedene na produktni strani vsakega artikla ter samo do razprodaje zalog. Vse informacije o vrsti tiska in številu brezplačnih barv, pa boste prav tako našli na produktnih straneh izbranih daril. Zagotovilo za kakovost izdelkov in tiska so naše dolgoletne izkušnje in več kot 10.000 zadovoljnih strank. 

Za konec pa še nekaj hitrih napotkov

Ne pretiravajte s količino podatkov na darilih. Logotip in spletna stran sta v večini primerov dovolj. Ste kdaj opazili logotip Coca Cola in pod njim telefonsko številko?

Kvaliteta naj bo pred kvantiteto. Uporabna in kvalitetna promocijska darila niso nujno tudi draga. Potrditev te teze je akcija, ki smo jo predstavili zgoraj.

Ne vztrajajte pri korporativnih barvah, kajti le te vas znajo zapeljati na tanek led. Več o tem preberite v blogu Poslovna darila in psihologija barv.

Obdarujte čez celo leto. Časi, ko so se poslovna in promocijska darila podarjala zgolj za novo leto se že zdavnaj mimo. 

Načrtujte nakup in obdarovanje pravočasno. Verjemite, izplača se! 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice