Do včeraj je bilo skupaj testiranih že 31.813 ljudi, samo včeraj 1144 ljudi, od teh je bilo 33 pozitivnih, kar pomeni, da imamo v Sloveniji skupno že 1124 pozitivnih posameznikov.

Število okužb s koronavirusom v Sloveniji, kljub številnim ukrepom, še vedno narašča. Zabeležene so tri nove smrti, kar pomeni, da je skupno število smrti zaradi covid-19 že 43.

Število okuženih zdravstvenih delavcev je 208, samo zaposlenih v domovih za starejše 72, število okuženih oskrbovancev pa 225. Skupno je s koronavirusom v Sloveniji okuženih 1144 ljudi.

Kako je v podravskih občinah?

V Podravju je s koronavirusom okuženih že 93 ljudi.

Po enega okuženega s koronavirusom imajo v občinah Benedikt, Cerkvenjak, Hoče - Slivnica, Kidričevo, Kungota, Majšperk, Markovci, Rače - Fram, Selnica ob Dravi in Starše.

Dva obolela za koronavirusno boleznijo 19 imajo v občinah Duplek, Hajdina, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica in v Mestni občini Ptuj. 

Tri obolele beležijo v Žetalah. Štirje oboleli so v občini Lovrenc na Pohorju in Ormož, pet v občini Lenart, Ruše in Sveta Ana, v Oplotnici jih je šest, v Šentilju sedem, v Slovenski Bistrici že enajst, v Mestni občini Maribor pa 23.

Vir: NIJZ

To je razporeditev obolelih po občinah ...

Vir: NIJZ

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice