Od četrtka na Pohorju odprti kar dve progi do doline

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Od četrtka na Pohorju odprti kar dve progi do doline

S četrtkom se bo odprla tudi Čopova proga.

Od četrtka na Pohorju odprti kar dve progi do doline
  • Od četrtka na Pohorju odprti kar dve progi do doline Od četrtka na Pohorju odprti kar dve progi do doline

Zadovoljstvo po uspešno izpeljani Zlati lisici so izkazali tudi pri Marpromu, ki je pred časom dobil 15-letno koncesijo za upravljanje z Mariborskim Pohorjem. Kot so sporočili so zadovoljni, ker so bili pri organizatorjih prepoznani kot strokoven in zanesljiv partner, ki je ustrezno pripravil progo, na kateri so se minuli vikend merile najboljše smučarke na svetu.

Odpirajo se dodatne proge

V času pred in med tekmovanjem je bil Snežni stadion za obiskovalce zaprt. Zaradi tega so veljale ugodnejše cene dnevnega smučanja, a že v prihodnjih dneh se, zaradi ugodnih vremenskih razmer, odpirajo dodatne proge. Od četrtka naprej bosta odprti kar dve progi do doline. Poleg Snežnega stadiona se bo namreč odprla tudi Čopova proga.

Dober obisk

Da Mariborsko Pohorje velja za zelo priljubljeno smučarsko destinacijo, dokazuje tudi dober obisk v dosedanjem delu sezone.

"Do 31. decembra 2016 smo ob 2000 sezonskih vozovnicah prodali preko 7000 dnevnih in večdnevnih smučarskih vozovnic. Z odprtjem dodatnih prog tako na mariborskem kakor areškem delu Pohorja pa tudi v nadaljevanju sezone pričakujemo spodbudne rezultate," so sporočili iz Marproma.

Majhenič: Z dobrim delom privabiti še več smučarjev

"Še naprej se bomo trudili, da bodo naše smučarske proge čim bolje urejene. Zavedamo se, da bomo le s kakovostnimi progami in dodatno ponudbo na pohorske strmine privabili še več smučarjev. Prav to pa je eden od naših glavnih ciljev v aktualni zimski sezoni, v katero smo vstopili kot dolgoročni koncesionar na Mariborskem Pohorju," je pojasnil direktor Marproma Bernard Majhenič.

Jaka Maučec
torek, 10 Januar, 2017 - 10:55 Osveženo: 10. Januar 2017 - 11:09

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.