Zaradi izrednih razmer in omejitev, ki so nastopile ob razglasitvi epidemije koronavirusa, bodo na Mariborskem Pohorju spomladanski remont na krožni kabinski žičnici, sprva planiran za april, začeli izvajati že v ponedeljek, 16. marca.

Posledično gondola od ponedeljka ne bo obratovala, in sicer vse do vključno 27. marca, ko bodo zaključili predvidena vzdrževalna dela

Od 28. marca bo tako krožna kabinska žičnica znova delovala po voznem redu, bodo pa nato določena dela izvedli še v maju. Kljub remontu v marcu, ko bo zaprt tudi Bike park Pohorje, bo na spodnji postaji gondole ostala odprta ena blagajna, saj so super predprodajo novih sezonskih smučarskih vozovnic podaljšali do 31. marca.

»Odločitev o tem smo prav tako sprejeli zaradi trenutnih izrednih razmer, blagajna na spodnji postaji gondole pa bo v času remonta odprta ob delavnikih od 12. do 16. ure oziroma ob četrtkih do 18. ure, ob vikendih pa od 9. do 13. ure,« so pojasnili na Marpromu.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kurta (nepreverjen)

Dvig imunskega sistema je mogoč z hojo na Pohorje.

Kritik (nepreverjen)

Na Pohorju sem srečal Češke downhilarje ,ki so se spuščali po Šumljakovi transverzali ! Baje so pri nas odlične proge ! Seveda ,pri nas lahko voziš kjer hočeš ,ker ni nikjer nadzora . Potem se pa čudijo ,da nekdo ogradi svojo posest z žico in policija skače do plafona .

Starejše novice