V Mariboru bo jutri svoja vrata odprla že šesta Lidlova trgovina v mestu. Stala bo na nekdanji lokaciji Giga sporta, v sklopu trgovine pa bo delovala tudi Pohorska kavarna.

Trgovina v Melju nosi ime Maribor Center in s sabo prinaša 20 novih delovnih mest. Šesti mariborski Lidl se odpira ob 8. uri, otvoritve se bo udeležil tudi odhajajoči mariborski župan Andrej Fištravec.

V sklopu trgovine tudi Pohorska kavarna

Nov mariborski Lidl se bo razprostiral na 1527 kvadratnih metrih prodajne površine, kupcem pa bo na voljo široka ponudba, na policah bo namreč več kot 1800 Lidlovih izdelkov. Že od začetka je bil objekt zasnovan tako, da je znotraj prostor tudi za manjši gostinski obrat. Tako bo vso to ponudbo dodatno začinila Pohorska kavarna.

»Tako smo sklenili sodelovanje s priznano Pohorsko kavarno. Gre za prvi tovrsten lokal, ki bo deloval znotraj naše trgovine v Sloveniji,« so za Mariborinfo povedali pri Lidlu.

»Veseli nas, da bomo skupaj s Pohorsko kavarno, ki je med Mariborčani zelo priljubljena, našim kupcem omogočili ne le izvrstno nakupovalno izkušnjo, pač pa tudi možnost, da se po nakupu posladkajo z izvrstnimi slaščicami in dobro kavo,« so še dodali.

Širok nakupovalni prostor in širši hodniki bodo omogočali lažje nakupovanje, novost pa so tudi podaljšani blagajniški pulti, ki kupcem omogočajo udobnejši nakup. Na voljo bo 121 parkirnih mest, od tega jih bo pet namenjenih invalidov in trije družinam, k temu pa bodo dodali tudi invalidske in otroške nakupovalne vozičke.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
David79 (nepreverjen)

Najdrazjo gostilno-pohorsko kavarno dajo
poleg lidla"halo"lidla.Lidl je poleg eurospina najslabsa trgovina'da se ne menimo o njegovi nekvaliteti.

Starejše novice