Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo zemljevid, proizvajalca dnf-Verlag Das Neue Fachbuch, saj je bila pri slovenski različici ugotovljena neskladnost z aktualnimi kartografskimi podatki.

Izdelek je podjetje Hofer z današnjim dnem že umaknilo iz prodaje, vse kupce, ki so bili zaradi nakupa prizadeti oziroma oškodovani, pa prosijo, da ga vrnejo v najbližjo Hofer poslovalnico, kjer jim bodo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa.

Za nastalo situacijo se opravičujejo, obenem pa poudarjajo, da spoštujejo odločitev arbitražnega sodišča glede slovensko-hrvaške meje na morju.

Za dodatne informacije se lahko kupci obrnejo na oddelek za informacije in pomoč strankam, ki je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01 8346 600.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ubranimo slovenijo (nepreverjen)

Kaksen popravek?vrnit bi mogli vse zemljevide v solah ,uradih....sloveniji je hrvaska vzela celo istro z otoki mi pa se pri piranskem zalivo bockamo hlapci.po razpadu jugoslavije sploh ni bilo mirovne koference kjer bi se dolocile meje. Meje na teh prostorih se bodo se spremenile in slovenci ne pozabit kaj je nase. Za nas je sveti zemljevid petra kozlerja in od tukaj moramo mi izhajat ne pa nastavit ritko hrvatom.l.p

Ubranimo slovenijo (nepreverjen)

Starejše novice