Je za izboljšane storitve kriv prihod novega operaterja A1?

Operaterji Telemach, A1, sedaj še Telekom en za drugim večajo prenose podatkov v svojih paketih. Konkurenca se je ob novem operaterju A1, ki prav tako ponuja paketne storitve televizije, mobilnih in stacionarne telefonije ter interneta, še povečela.

Telekom zasleduje konkurenco

Kakor so zapisali za Žurnal 24, bo Telekom od prvega maja za vse obstoječe in nove naročnike paketov Brezskrbni A, B ali C in Dogaja kar podvojil količine mobilnega prenosa podatkov. Paketi Brezskrbnii so bili sedaj na voljo z 2, 10 in 30 GB prenosa podatkov, paket za mlade Dogaja pa 10 GB, od 1. maja naprej pa se bodo te številke podvojile. Novost pri slednjih paketih je tudi akcija "Pripeljite prijatelja in prihranita oba", ki omogoča polovično mesečno naročnino za dve osebi.

A1 na tržišče z udarnim manevrom

Tudi nedavno preimenovan Simobil (po novem A1) z avstrijskim prevzemom družbe Telekom Austria je na tržišče stopil s precej konkurenčno ponudbo – za slabih 50 evrov ponujajo četvorček z neomejenim prenosom podatkov na vseh napravah, seveda ob najosnovnejši programski shemi s 95 programi in 20/1 megabajtov na sekundo internetne hitrosti. Količino podatkov je precej povečal tudi Telemach, prav tako začenši s prvim majem.

Gostovanja ne bomo več plačevali

Razveseljuje tudi novica, da se s 15. junijem ukinja plačevanje za gostovanje v državah Evropske unije, zato bodo vsi paketi, ki omogočajo ugodnejše cene klicev ter internetnega gostovanja v tujini, kmalu brez posebne vrednosti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice