Kriminalistična preiskava napadov na lastnino mariborskega župana Saše Arsenoviča »še zdaleč ni zaključena«, znova poudarjajo mariborski možje v modrem.

Iz Policijske uprave Maribor ponavljajo, da se je na podlagi objave fotografij dveh neznanih moških, ki ju je med begom s kraja kaznivega dejanja posnela nadzorna kamera, javilo več oseb, ki so oba moška na fotografijah prepoznali in možem v modrem sporočili, kdo sta.

»Za vašo pomoč se vam res iskreno zahvaljujemo. Iskrena hvala tudi vsem, ki so se nam javili in nam nudili pomoč ali so se odzvali na našem Facebook profilu. Oboje dokazuje, da nam ni vseeno za našo varnost in da lahko s skupnimi močmi izločimo tiste, ki so prestopili mejo dovoljenega,« je še zapisal Miran Šadl, predstavnik za odnose z javnostmi Policijske uprave Maribor.

A kot je Šadl znova poudaril, kriminalistična preiskava tega primera »še zdaleč ni zaključena, zaradi tega vam več informacij o preiskavi v tem trenutku ne moremo posredovati. Ko bo kriminalistična preiskava zaključena pa vas bomo seznanili z rezultati te.«

Večer je sicer v petek poročal, da naj bi, po njihovih neuradnih informacijah, oba domnevna napadalca že prijeli, ju zaslišali in tudi že izpustili na prostost. Prav tako Večer na podlagi pričevanja policijskega vira trdi, da naj bi mariborski kriminalisti bili tesno za petami tudi naročniku napadov.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bombek (nepreverjen)

Res ga bluzite mediji in sam policija...! Posnetek vzet iz ulice, ki niti ni z kraj dogodka in nato bi naj bila krivca za zlomljeno izložbeno okno na lokalu Arsenoviča...pravi butalci....!

Starejše novice