Po uvodnem zimskem vikendu bo na Pohorju v soboto, 14. decembra, sledila uradna otvoritev nove zimske sezone s promocijsko ceno dnevnih smučarskih vozovnic.

Ob tej priložnosti bo smučarje in ostale obiskovalce čakal še pester spremljevalni program, otvoritev pa bo imela tudi dobrodelni značaj.

To soboto bo na Pohorju veljala enotna cena dnevnih smučarskih vozovnic, ki bo znašala le 5 evrov na osebo. Smučišča bodo odprta od 9. do 14. ure, zatem pa bo med 14. in 17. uro mogoče še sankanje na otroškem poligonu Bellevue. Obenem bo na terasi koče Koča (tik pod zgornjo postajo gondole) potekala tudi zabava Ski opening. Začela se bo ob 13. uri, za dobro razpoloženje pa bosta poskrbela glasbenik Boštjan Konečnik in DJ Marko.

Ves izkupiček od smučarskih vozovnic, prodanih 14. decembra, bo šel v dobrodelne namene za otroke. V sodelovanju s Centrom za socialno delo Maribor bomo namreč izbrali 20 otrok, ki jim bomo podarili smučarsko opremo in štiridnevni tečaj smučanja. Tega bodo lahko na Mariborskem Pohorju brezplačno koristili že v prazničnem decembru.

Od nedelje, 15. decembra, bo nato v veljavi redni obratovalni čas smučišč med 9. in 16. uro. 

V preteklem tednu so s snežnimi topovi zasneževali smučišča tako na Mariborskem Pohorju kot Arehu, kjer so topovi delovali tudi na progah Pisker in Cojzerica. Katera smučišča bodo na Pohorju pripravili do 14. decembra, bo odvisno od vremenskih razmer oziroma pogojev za zasneževanje v naslednjih dneh. Sobotna zabava na terasi koče Koča ob slabem vremenu odpade.

Od sobote naprej bo na Pohorju vozil smučarski avtobus na relaciji Bellevue–Areh. Vozni red tega avtobusa, ki je za imetnike smučarskih vozovnic brezplačen, bo objavljen na naših spletnih straneh.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Srecno.Upam da bo odprto kaj vec kot trakec-)

Starejše novice