Slika je simbolična.
V preteklem koncu tedna so imeli ormoški policisti polne roke dela.

V petek, 7. maja, so ob 19.55 na lokalni cesti ustavljali voznika osebnega avtomobila, ki ni upošteval znakov policista in je nadaljeval vožnjo.

Po nekaj desetih metrih je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in zgrmel v obcestni jarek. 

Policisti so ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0,94 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Na kraju so mu izdali plačilni nalog, zoper kršitelja pa bo podan tudi obdolžilni nalog. 

V soboto so imeli delo predvsem v nočnih urah

Ormoški policisti so imeli v soboto, 8. maja, ob 21.38, v postopku voznika, ki so mu odredili preizkus alkoholiziranosti.

Rezultat je pokazal 0,36 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in izdali plačilni nalog. 

Nekoliko kasneje, ob 23.23, so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče z gmotno škodo. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Udeležencu so izdali plačilni nalog. 

V jutranjih urah, ob 2.50, so policisti pri nedovoljenem prehodu državne meje prijeli tri tujce. Prijelo so državljane Čada, Gane in Toga. Vsi trije so bili vrnjeni hrvaškim varnostnim organom. 

V nedeljo ustavili voznika brez vozniškega dovoljenja

V nedeljo, 9. maja, so ormoški policisti ob 14.10 v Cvetkovcih ustavili voznika osebnega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Vozilo so zasegli, na okrajno sodišče pa bo podan predlog za uvedbo postopka o prekršku. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice