*Slika je simbolična
V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 16. januarja, opravili 3067 testiranj na koronavirus in potrdili 569 novih okužb, gre za 18,6-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 2497 PCR testov, od katerih je bilo 516 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 20,7-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 570 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 53, gre za 9,3-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 150.622.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.
 

V Podravju potrdili 101 novo okužbo

Daleč največ okužb so zabeležili v občini Maribor, in sicer 49. Sledi občina Duplek s štirimi okužbami.

Tri nove primere so zaznali v občinah Ptuj, Ormož, Rače-Fram, Šentilj, Ruše, Miklavž na Dravskem polju, Videm in Žetale.

Po dve novi okužbi imajo v občinah Slovenska Bistrica, Hoče – Slivnica, Kungota in Cirkulane.

Po eno okužbo so včeraj potrdili v občinah Lenart, Pesnica, Gorišnica, Selnica ob Dravi, Oplotnica, Starše, Lovrenc na Pohorju, Makole, Benedikt, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Trnovska vas, Podlehnik, Zavrč, Sveti Andraž v Slovenskih goricah.

Brez novih okužb so v občinah Kidričevo, Markovci, Hajdina, Juršinci, Središče ob Dravi, Dornava, Majšperk, Cerkvenjak, Destrnik, Poljčane, Sveta Ana.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bizgeci (nepreverjen)

...nehajte hoditi na brezplačna testiranja.

dd (nepreverjen)

PA NEHAJTE PISAT VSAKI DAN KAKO MARIBOR PREDNJAČI DEBILNI ZARUKANI IDOTI NA TEM POFUKANEM PORTALU, NORMALNO DA ČE IMA MARIBOR 100,000 PREBIVALCEV OSTALA PODRAVSKA SELA PA POD 10,000 DA BO V MARIBORU POSLEDIČNO TUDI NAJVEČ OKUŽB, IDIOTSKE OPICE

Gucibuci (nepreverjen)

Ni čudno, če je ptujsko seljački portal.

Starejše novice