Potem ko je Slovenijo s Štajersko vardo razburil Andrej Šiško, zdaj domačine v Ljutomeru in Križevcih pri Ljutomeru razburjajo plakati za koncert spornega hrvaškega glasbenika.

Na nas se je obrnilo kar nekaj bralk in bralcev, zgroženih nad »jumbo plakati«, ki vabijo na koncert hrvaškega pevca Thompsona v naselju Donja Voća na Hrvaškem.

Nacionalizem je te dni pereča tema v Sloveniji in nekatere bralce je zmotilo, da ob gonji proti Andreju Šišku in Štajerski vardi nihče ni opazil velikih plakatov, ki vabijo na koncert spornega hrvaškega glasbenika, ki je poznan po svojem skorajda ekstremnem nacionalizmu.

Mnogim se zdi, da gre za dvojna merila, kaj prida pa v zvezi z jumbo plakatom ne morejo storiti.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hrvatica (nepreverjen)

Ajde janezi brigajte se za svoje hinavske riti,ne pa da vedno tisite svoj posarni nos kjer vam ni mesto!ce vam ne paše muzika ignoriranje in dajte mir nam ki poslušamo THOMPSONA,vi pa se naprej poslušajte vaše sranje od muzike!pfuuj sramota.

Jezek teka teka (nepreverjen)

Barbara rov,kocevje,tezno.....tam noter pocivajo tebi in tomsonu podobni zato taki plakat nima kaj iskat v sloveniji in ti temu pravis glazba kaj izvaja tomson?pa se nekaj ko bo ta tvoj tomson prodal vec plat kot avsenik al pa lojze slak se oglasaj o nasi muziki primitivec u....ki zgini iz slo v lipo vaso in tam drk..j na tomsona golazen kockasta.

In reply to by Hrvatica (nepreverjen)

Bm (nepreverjen)

Pravilno, da so dali plakat. Naj ljudje gredajo pevc. Lp

In reply to by Jezek teka teka (nepreverjen)

tomo vinkovič (nepreverjen)

No sedaj ste jih pa slišali,,, Nabila vam je kurac u dupe

Jezek teka teka (nepreverjen)

Pa kaj zdaj ki ste lokalni dedci kaj ni enega traktora na vasi al nekaj mladenicev da to tablo porusite oz prebarvate? Ker to je zalitev za slovenski narod ki je zaradi takih ljudi preterpel marsikatere grozote med 2.sv vojno, ta tomsonovic pa ne spada drugam kot v barbara rov z njegovimi obozevalci vred.

Jezek teka teka (nepreverjen)

Mnogim se zdi, da gre za dvojna merila, kaj prida pa v zvezi z jumbo plakatom ne morejo storiti...kak to mislite?
https://m.youtube.com/watch?v=fWJbGT_oIDc

Dupin (nepreverjen)

Eni radi poslušanju jodlere,mi pa Marka!!!B.i.H.

Ddamir (nepreverjen)

Vsi ki imate kaj proti THOMPSONU, mrš v Ljubljano in tam z Jankovičem na čelu poslušajte ceco in podobna srbska nacionalistična sranja, ko boste pa prvič slišali thompsona v živo pa boste končno dojeli razliko med domoljubom in nacionalistom. Do takrat pa vsi primitivni nevedneži zadržite jezik
in negativne kometarje na njegov račun za zobmi, ker izpadete samo kot navadni bedaki!!!

tomo vinkovič (nepreverjen)

ŠIŠKARIJADO JE organizirala ZVEZA NORCEV za tekovine NOB,, Sigurno so tam tudi dobili oružje
Mene zanima kako so kaj pjevali pesem avanti popolo

Starejše novice