Vir: Narodni dom Maribor
V kleti Narodnega doma Maribor so zakopali časovno kapsulo, v njej pa za zanamce shranili zanimive spominke in utrip časa.

Čeprav je Narodni dom Maribor trenutno zaprt za obiskovalce, ekipa nikakor ne počiva.

»Kot se za pomlad spodobi, smo šli v akcijo, ki pa je vse prej kot običajno pomladno čiščenje,« so zapisali na družbenem omrežju Facebook. 

Zaprtje izkoristili za »pomladno čiščenje«

»Lockdown« so izkoristili za akcijo prenavljanja Malega odra. Že v začetku aprila so tako začeli z betoniranjem, ki je le del celovite prenove tega priljubljenega prizorišča.

»Naša tehnična ekipa je v polnem zagonu. Udarniško in optimistično hiti opraviti vse, kar je potrebno, da bomo ob odpiranju nared, da vas sprejmemo v še lepših in še bolj funkcionalnih prostorih,« so zapisali. 

Vir: Narodni dom Maribor

V kleti skrili časovno kapsulo

Pod skoraj že prenovljenim Malim odrom je ekipa Narodnega doma zdaj zakopala časovno kapsulo. 

Kaj so shranili v kapsulo? »Kar lahko povemo je, da je v škatli za naše zanamce Festival Lent majica, maska, Večer, naš mesečnik Kaj Kje Kdaj, fotografija ekipe Narodnega doma s priloženim imenskim seznamom.« 

Ob tem je v škatli še nekaj ter še nekaj predmetov, ki ostajajo skrivnost. V Narodnem domu pravijo, da bodo predmeti zagotovo nasmejali vse, ki bodo to železno skrinjico odkrili.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Večer? Kot spomin in opomin ...

Starejše novice