Podrl se je tudi drog Telekoma in oviral promet.

Močno sneženje, ki je včeraj zajelo Slovenijo, je poleg prometnih zamaškov in nesreč na cestah, povzročilo tudi nekaj drugih nevšečnosti. Pod težo snega se namreč ponekod lomijo drevesa, gasilci pa imajo z intervencijami polne roke dela. Tudi danes se je zjutraj okoli 7.30 na na cesto v Destrniku podrlo drevo, najbolj pestro pa je bilo včeraj zvečer.

Včeraj ob 20.41 so iz glavne ceste Dravograd - Maribor, v naselju Vurmat - Del v občini Podvelka, delavci cestnega podjetja CP Murska Sobota odstranili podrto drevo, ki je zaprlo polovico vozišča. Podobno je bilo tudi na Mariborski cesti v Lovrencu na Pohorju, kjer so gasilci PGD Lovrenc na Pohorju ob 18.17 odstranili podrto drevo s cestišča.

Prav tako se je včeraj ob 20.32 v Zgornjem Dupleku v občini Duplek prelomil drog Telekoma, zaradi česar so vodniki viseli čez cestišče in ovirali promet. Posredovali so gasilci PGD Dvorjane, vendar so občani vodnike že vidno označili. O dogodku je bila obveščena dežurna služba Telekoma Slovenije.

Včeraj ob 17.14 pa se je v Podgorcih v občini Ormož, pod težo snega podrlo drevo na cestišče in prekinilo telekomunikacijski kabel. Gasilci PGD Podgorci so podrto drevo razžagali in odstranili s cestišča.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice