Vir: Društvo Naš dišeči dom
Društvo Naš dišeči dom vabi na četrto Velikonočno tržnico in spodbujajo k podpiranju lokalnih ponudnikov in ustvarjalcev. Tržnica se bo odvijala v vaškem središču v Staršah. Lani je zaradi epidemije odpadla.

Društvo Naš dišeči dom so se odločili, da po enoletnem premoru pripravijo četrto velikonočno tržnico. V društvu poudarjajo, da je v teh časih ohranjanje stikov v skupnosti še toliko bolj pomembno. 

Epidemija ni ovira

Lani je zaradi epidemije tržnica odpadla, letos pa so se v društvu odločili, da jo izpeljejo ob upoštevanju vseh navodil. Velikonočna tržnica bo zaradi aktualnih ukrepov potekala nekoliko drugače, a se v društvu trudijo, da privabijo čim več ponudnikov. 

»S svojo prisotnostjo lahko nekomu polepšamo dan, ga pobožamo s prijazno besedo in s svojim nakupom pripomoremo k lepšemu in boljšemu jutri vseh nas,« sporoča predsednica društva Katrin Korotaj.

Vsebine za otroke

Ostale dejavnosti bodo prilagodili trenutnim razmeram in zagotavljajo, da bo vzdušje ostalo prijetno. Običajno so za otroke pripravili ustvarjalne delavnice in igre, zato letos ponovno upajo na način, da razveselijo otroke. 

Drevesa dobrih želja

Na tržnici boste lahko našli Drevesa dobrih želja, kjer boste lahko zapisali svoje misli ali želje, ki jih želite pokloniti skupnosti. 

Trenutni ponudniki, ki se bodo predstavili na velikonočni tržnici so: Kmetija Pal, Kmetija Čeh, Kmetija Bandur, Kmetija Selinšek, Čebelarstvo Lovrec, Kmetija Frangež, Kmetija Plečko, Posestvo Sončni raj, Vrtnarstvo Mirmets – Čelofiga, Društvo Naš dišeči dom, Moja šivanka in ostali ...

Tržnica se bo odvijala v soboto, 27. marca 2021, med 9. in 13. uro v vaškem središču v Staršah.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice