Ta konec tedna, 29. in 30. avgusta, bo na Mariborskem Pohorju potekala preprodaja sezonskih smučarskih vozovnic.

Na blagajni na spodnji postaji Pohorske vzpenjače se bo to soboto in nedeljo, 29. in 30. avgusta, odvijala predprodaja novih sezonskih smučarskih vozovnic po ugodnejših cenah.

Cene iste kot lansko sezono

Zadnji avgustovski vikend bodo naprodaj vse sezonske smučarske vozovnice za Mariborsko Pohorje – prvič pred zimsko sezono 2020/2021 tudi vozovnica Pohorka. Njihove cene so ostale enake kot v predhodni zimi.

Tako bo sezonska smučarska vozovnica za odrasle samo ta konec tedna stala 410 evrov (v redni prodaji 500), cena Pohorke za odrasle pa bo v času vikend akcije stala 270 evrov (v redni prodaji 370). 

Vozovnica Pohorka bo v novi zimski sezoni veljala od ponedeljka do petka v času dnevne smuke in tudi nočne, ne bo pa omogočala smuke med vikendi in prazniki ter šolskimi počitnicami (božično-novoletne počitnice, zimske počitnice obeh regij).

Po zadnjem počitniškem vikendu se bodo cene vseh sezonskih vozovnic za Mariborsko Pohorje z 31. avgustom nekoliko zvišale, zatem pa se bodo ponovno dvignile s 1. novembrom, ko se bo začela redna prodaja. 

Celoten cenik smučarskih vozovnic za sezono 2020/2021 je dostopen tukaj. Blagajna pod Pohorjem bo 29. in 30. avgusta poslovala med 8. in 18. uro.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice