Foto: Klemen Cehtel
V nedavnem požaru v Morju pri Framu je svoj dom izgubila tričlanska družina.

Prav zaradi tega so se preko družbenega omrežja Facebook angažirali sokrajani, ki želijo družini v stiski pomagati.

»Kot da ti zahtevni časi niso dovolj, so, očka, mamica, oba zelo pridnih rok in vedno vesela tretješolka ostali dobesedno brez vsega. In to dobesedno v nekaj urah. Ognjeni zublji so jim vzeli tisto najpomembnejše - topel dom,« so zapisali v objavi.

Ker jim je požar odnesel njihovo domovanje in ker bo sedaj potrebna celotna prenova hiše, ki jo je uničil požar, naprošajo vse, ki bi lahko pomagali, da družini v stiski pomagajo in donirajo denar.

Če želite tudi sami pomagati, lahko denar nakažete na račun:

RKS-OZ MARIBOR
TRR: 045150000397432
SKLIC 50780 PRI NOVI KBM POMOČ DRUŽINI MULEC.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Kaj pa zavarovalnica kaj hisa ni bila zavarovana

Katja7 (nepreverjen)

Socustvujem z njimi,resnicno.Je hud udarec za druzino,da izgubi cez noc vse.Se pa sprasujem,a nimajo zavarovane nepremicnine?To je osnovna stvar,ki jo je treba zavarovati.Mi je povsem jasno,da so financno veliko vlozili,ampak kakorkoli...zavarovanje hise je minimalni strosek proti temu,kar se je zgodilo.

Ch85 (nepreverjen)

Glede na to, da sem v enem drugem članku prebral, da so hišo zgradili starši, verjetno na njej ni bilo kredita in s tem avtomatsko potrebnega zavarovanja nepremičnine. Pa tudi, če je zavarovana, preden pride do izplačila zna trajati zelo dolgo (če sploh pride do njega, ker bo zavarovalnica naredila vse, da dokaže, da ni pogojev za izplačilo, ker nekaj ni štimalo).

Starejše novice