Vse do konca tega meseca bo občasno delno, občasno pa tudi popolnoma zaprta interna povezovalna cestna znotraj Univerzitetnega kliničnega centra Maribor.

V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor so pojasnili, da se bodo od danes do konca oktobra vršila dela, vezana na izgradnjo in nadgradnjo opornih zidov na vzhodni strani hospitalne stolpnice: »V ta namen bo občasno delno, občasno pa tudi popolnoma zaprta interna povezovalna cesta znotraj UKC Maribor ob Titovi cesti, v dolžini med vhodom 1D zgradbe številka 1 in do uvoza v Centralno lekarno.«

Dostop do vhoda 1D, vhoda na Inštitutu za fizikalno in rehabilitacijsko medicino, bo nemoten, vendar le iz severne strani.

Uvoz do Centralne lekarne bo nemoten, vendar le iz južne strani oziroma s strani heliporta.

Vir: Univerzitetni klinični center Maribor

Za hrup in neprijetne vonjave se že vnaprej opravičujejo

V UKC Maribor so vse bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce naprosili, naj. spoštujejo postavljeno signalizacijo.

»V času izvajanja del bo prihajalo do morebitnega povečanja hrupa in neprijetnih vonjav, vezanih na izvajanje del, za kar se že vnaprej opravičujemo in prosimo za strpnost in razumevanje. Bolnike, obiskovalce in zunanje sodelavce prosimo, da z razumevanjem sprejmejo navedena dela in ukrepe, ki bodo nujno potrebni za varno izvajanje del,« so sporočili iz UKC Maribor.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice