FOTO: Pogrebno podjetje Maribor
Pogrebno podjetje Maribor tudi pred letošnjim praznikom spomina na mrtve namešča obvestila na grobna mesta, za katera ne morejo vročiti položnic.

V teh dneh se na Pogrebno podjetje Maribor ponovno vračajo številne položnice za najemnino grobnih mest, ker je naslovnik neznan ali preseljen. Tako bo v skladu z večletno tradicijo te svojce na grobnih mestih, za katera niso poravnane najemnine, pričakalo obvestilo. 

»V primeru, da najemnina za grobno mesto ni plačana za obdobje najmanj treh let, smo v skladu s predpisi primorani grobno mesto odvzeti,« so sporočili z Pogrebnega podjetja Maribor.

Vsako spremembo sporočite

Da bi se izognili skrajnemu ukrepu, odvzemu grobnega mesta, morajo najemniki grobov sporočiti vsako spremembo naslova in drugih podatkov povezani z najemno pogodbo.

Najemniki, ki bodo dobili obvestilo na grobno mesto, naj se oglasijo v pokopališki pisarni, kjer bodo preverili svoje podatke oziroma naj nove podatke sporočijo pisno, preko elektronske pošte ali telefona, še opozarjajo v Pogrebnem podjetju Maribor.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice