Zagotovo že poznate najboljše gourmet čokoladice Fridike, ki jih je Teta Frida predstavila lansko jesen?

Tokrat je Teta Frida pripravila še eno presenečenje, nov okus – Zimsko Fridiko, ki vas bo spremljala v mrzlih zimskih dneh.

Zimska Fridika s spekulas piškoti s cimetovo karamelo in kandirano pomarančo je kot nalašč za skupno sladkanje v prihajajočem prazničnem času. Najdete jo seveda v Fridinih čokoladnih kavarnah in njeni spletni čokoladni trgovini ter v Hoferjevih poslovalnicah po Sloveniji.

Zimska Fridika je že peti okus v vrsti Fridik, naravnih gourmet čokoladic za vsak dan, na voljo pa bo le v zimskem času. 

Veseli december pa seveda ne pozna omejitev za sladokusce, zato so v Čokoladni manufakturi Tete Fride pripravili še poseben zimski sladoled Zimska pravljica – kremni sladoled s spekulas piškoti, karameliziranimi jabolki in čokolado. Tudi zimski sladoled vsebuje le najboljše 100-odstotno naravne sestavine, je brez transmaščob in vseh umetnih dodatkov.

Fridini sladoledi niso zmešani iz praškov za okuse, mazavost, zračnost, obstojnost in trdoto, umetnih arom ter barvil, temveč samo in izključno iz naravnih sestavin.

Pri vseh sladoledih Tete Fride najprej občutite svežino, kot bi ugriznili v jabolko, šele zatem se v ustih razvije polna aroma, nikoli pa ne občutek sladkobe ali sitosti kot pri ostalih »praškastih« sladoledih.

Morda vas dobri mož letos obdari s tole Zimsko pravljico in boste lahko preverili kar sami! 

Posladkajte si praznične dni, vabljeni v vaš najbližji Hofer, kjer najdete nova 100-odstotka naravna dišeča sladka presenečenja za prihajajoči praznični čas, ali priklikajte do čokoladne spletne trgovine Tete Fride, kjer lahko Zimsko Fridiko tudi naročite. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Cena pa da te kap

Starejše novice