FOTO: Jure Banfi
Pogumni, neustrašni, dobrosrčni, predvsem pa požrtvovalni. To so naši gasilci, ki ne rešujejo le dobrin, temveč tudi človeška življenja. V uredništvu Mariborinfo iščemo naj gasilca po izboru bralcev.

Gasilstvo je najbolj množična sila v sistemu zaščite in reševanja. Je predvsem humanitarna dejavnost, gasilci pa nam priskočijo na pomoč ne le ob požarih, temveč tudi ob naravnih in drugih nesrečah. Vsak kraj ima svoje gasilce in vsak gasilec je po svoje junak. Toda nekateri po svojem junaštvu in požrtvovalnosti izstopajo, zato smo se v uredništvu Mariborinfo odločili poiskati naj gasilca po izboru bralcev!

Sodelovanje je preprosto. V spodnjem vprašalniku predlagajte gasilca, ki je po vašem mnenju najbolj pogumen, najbolj neustrašen, dobrosrčen in požrtvovalen izmed vseh gasilcev!

Kako bomo izbrali naj gasilca?

Pot do naziva naj gasilca je naslednja. Predloge bomo zbirali do sobote, 3. avgusta. do polnoči. Nato boste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi izglasovali naj gasilca!

Po razglasitvi naj gasilca prihaja še izbor za naj gasilko.

Tri, štiri … Naj se lov za naj gasilca po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kaktene? (nepreverjen)

Bizarno tekmovanje! Farsa...

Starejše novice