Ne le gasilci, tudi gasilke so pogumne, neustrašne, dobrosrčne, predvsem pa požrtvovalne. Ne rešujejo le dobrin, temveč tudi človeška življenja. V uredništvu Mariborinfo iščemo naj gasilko po izboru bralcev.

Gasilstvo je najbolj množična sila v sistemu zaščite in reševanja. Je predvsem humanitarna dejavnost, gasilke pa nam priskočijo na pomoč ne le ob požarih, temveč tudi ob naravnih in drugih nesrečah. Vsak kraj ima svoje gasilke in vsaka gasilka je po svoje junakinja.

Toda nekatere po svojem junaštvu in požrtvovalnosti izstopajo, zato smo se v uredništvu Mariborinfo odločili poiskati naj gasilke po izboru bralcev!

Sodelovanje je preprosto. V spodnjem vprašalniku predlagajte gasilko, ki je po vašem mnenju najbolj pogumna, najbolj neustrašna, dobrosrčna in požrtvovalna izmed vseh gasilk!

Kako bomo izbrali naj gasilko?

Pot do naziva naj gasilke je naslednja. Predloge bomo zbirali do sobote, 17. avgusta, do 12. ure. Nato boste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi izglasovali naj gasilko!

Tri, štiri … Naj se lov za naj gasilko po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rodric camela (nepreverjen)

To je pričevanje, ki ga morajo vsi brati. Tu sem, da bi ves svet spoznal človeka, ki mi je rešil razmerje, in tega velikega moža imenujejo dr. IZOYA. Dejansko je zame naredil veliko delo tako, da je vrnil mojega bivšega ljubimca, ki me je zapustil, in obljubil, da se ne bo več vrnil k meni. S tem sem spoznal, da bo posredovanje podrobnosti dr. IZOYA svetu veliko koristilo tistim, ki imajo zlomljene domove ali razmerje zanj, da vam bo pomagal vzpostaviti vaš porušen odnos ali poroko. Do njega lahko pridete preko njegovega e-poštnega naslova: [email protected]. Stopite v stik z njim in si oglejte, kako se bo vaš problem rešil v roku 24 ur. Specializiran je tudi za naslednje zadeve ...
(1) Bi radi nazaj svojega bivšega.
(2) Želite se napredovati v svoji pisarni.
(3) želite, da vam moški / ženske sledijo.
(4) Želite otroka.
(5) Ste podjetnik in želite pridobiti pogodbe
(6) Želite, da je mož za vedno vaš
(7) Potrebujete duhovno pomoč.
(8) Bili ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
(9) Preneha ločitev..
(10) Razpisovanje denarnih obredov..
(11) Zmagajte na volitvah..

Starejše novice