Pohodništvo je vse bolj priljubljeno, koče na Pohorju pa vse bolj obiskane. Iščemo naj pohorsko kočo po izboru bralcev Mariborinfo.

V Sloveniji je vse več pohodnikov, ena izmed najbolj priljubljenih destinacij hribolazcev v poletnih mesecih pa je tudi Pohorje. Tam lahko najdemo številne koče, ki ponujajo raznoliko kulinarično ponudbo. V uredništvu Mariborinfo začenjamo z akcijo, v kateri boste bralci izbrali naj pohorsko kočo.

Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesite poljubno pohorsko kočo, ki po vašem mnenju nudi najboljši »paket« za pohodnike.

Kako bomo izbrali naj pohorsko kočo?

Pot do naziva naj pohorske koče je naslednja. Predloge bomo zbirali do sobote, 13. junija, do polnoči, nato pa bomo v uredništvu izmed vseh izbrali tiste koče, ki ste jih največkrat predlagali. Potem pa boste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za tisto kočo, ki po vašem mnenju naj pohorska koča.

Tri, štiri … Naj se lov za naj pohorsko kočo po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
a tak (nepreverjen)

bo zopet kak Demiri al pa Ahmedi zmagal

Hmmmm (nepreverjen)

Koča na Šumiku zagotovo je ena novejših in lepših, kar se pa nostalgije tiče pa zame zagotovo Mariborska koča.

Pohorje je TOP in nas najvecji aspirin pred glavoboli, resuje depresije, skrbi in vse. Več bi ga morali obiskovati in bolj spoštovati.

LudiRudi (nepreverjen)

Na Pohorju ni več planinskih koč ! Vse kar je ostalo od njih so novo komponirani kafiči in klubi posameznih skupin adrenalinskih navdušencev . Primer sta nekoč koča Luka in Planika ! Tam se zbirajo krosisti in downhil biciklisti . Pojma nimajo kakšna naj bi bila planinska koča.

Starejše novice