V uredništvu Mariborinfo začenjamo novo akcijo. Bralci izbirate najboljši burger v Mariboru in okolici, zato oddajte glas za ponudnika hitre prehrane, ki pripravlja vam najljubšega!

Burgerji. Prepoznavni, priljubljeni in danes že v nešteto različicah. A najsi je piščančji, goveji ali pa sirov burger – vsakdo od nas ima ponudnika, za katerega prisega, da pripravlja najokusnejšega daleč naokrog.

Poiščimo torej te lokale v naših krajih! Sodelovanje je preprosto. V spodnji vprašalnik vnesite lokal oziroma ponudnika hitre prehrane, ki po vašem mnenju pripravlja najboljše burgerje v Mariboru in okolici. 

Zbiranje predlogov poteka do sobote, 21. julija, do polnoči, ko bomo korak bližje najboljšemu burgerju v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo. 

Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako najdemo najboljši burger po izboru bralcev Mariborinfo?

Predloge za naj burger po izboru bralcev v Mariboru in okolici bomo zbirali do sobote, 21. julija, do polnoči, nakar bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste lokale oziroma ponudnike hitre prehrane, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi GLASOVALI ZA NAJBOLJŠI BURGER PO VAŠEM IZBORU!

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj burgerja, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljšim burgerjem v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo prične!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice