Bralci Mariborinfo izbirate najboljšo pico v Mariboru. Oddajte glas za lokal, v katerem pripravljajo vašo najljubšo pico! Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Italijanska specialiteta, oboževana, vseprisotna in nikoli naveličana pica, je pri nas nekoliko drugačna tako po izgledu kot tudi po okusu, če jo primerjamo s tisto, ki jo spečejo mojstri Italijani. A vendar ima vsak od nas izbran lokal, kjer spečejo našo najljubšo pico.

Najdimo te lokale v mestu! Bralci Mariborinfo izbirate najboljšo pico v Mariboru. Oddajte glas za lokal, v katerem pripravljajo vašo najljubšo pico! Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

V spodnji vprašalnik vnesite poljuben lokal, ki se po vašem mnenju lahko pohvali z najboljšo pico v Mariboru ali okolici.

Kako najdemo najboljšo pico po izboru bralcev Mariborinfo?

Predloge za naj pico v Mariboru bomo zbirali do te srede, 16. maja, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogom izbrali 10 lokalov, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo!

Med izbranimi predlogi boste od četrtka, 17. maja pa do torka, 22. maja (do polnoči), lahko glasovali za najboljšo pico po vašem izboru!

Najboljšo pico v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo bomo razglasili v sredo, 23. maja, zvečer.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali v iskanju naj pice po izboru bralcev Mariborinfo, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljšo pico v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo prične!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice