Bralci Mariborinfo izbirate najlepšo teraso v Mariboru. Oddajte glas za lokal, za katerega menite, da ima najlepše urejeno teraso v mestu.

Poletne temperature so tu in nič lepšega ni kot prosti poletni čas preživljati na skrbno urejenih terasah mariborskih lokalov. 

Na Mariborinfo smo se odločili poiskati najlepše urejeno teraso v mestu! Do četrtka, 7. junija, do polnoči oddajte svoj glas za lokal, ki ima po vašem okusu naj teraso v mestu. Veljavni so samo predlogi, ki jih oddate preko spletnega obrazca.

Kako najdemo naj teraso po izboru bralcev Mariborinfo?

Predloge za najlepše urejeno teraso v Mariboru bomo zbirali do tega četrtka, 7. junija, do polnoči, nato bomo v uredništvu izmed vseh predlogom izbrali 10 lokalov, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo!

Med izbranimi predlogi boste od petka, 8. junija pa do srede, 13. junija (do polnoči), lahko glasovali za naj teraso po vašem izboru!
Naj teraso v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo bomo razglasili v četrtek, 14. junija, zvečer.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali v iskanju najlepše urejene terase po izboru bralcev Mariborinfo, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za naj teraso v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo prične!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice