V uredništvu Mariborinfo začenjamo z akcijo, v kateri bralci izbirate najboljšega ocvrtega piščanca v mestu. Kje strežejo najboljšega?

Malo je posameznikov, ki ne bi uživali v mehkobi okusno ocvrtega piščanca. V Mariboru se kar nekaj gostiln oziroma restavracij ponaša z odličnim »pohanim pišekom«. V uredništvu Mariborinfo začenjamo z akcijo, s katero želimo izvedeti, kje v mestu po mnenju naših bralcev pa postrežejo tistega najboljšega.

Začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik oddajte svoj predlog, kje po vašem mnenju strežejo najboljšega ocvrtega piščanca v Mariboru.

Kako bomo izbrali naj ocvrtega piščanca v Mariboru?

Pot do naziva najboljšega ocvrtega piščanca v Mariboru je naslednja. Do petka, 8. februarja, do polnoči, zbiramo predloge, nato pa bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste, ki ste jih največkrat predlagali.

Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za gostilno oziroma restavracijo, kjer strežejo najboljšega ocvrtega piščanca v Mariboru.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj ocvrtega piščanca, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšega »pohanega pišeka« v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Ja"Ameri bodo nas slovence ucili kure pohat.ha.ha.ha

In reply to by KFC Maribor (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Brezvezne ankete"kateri pametnjakovic si to zmisli.Za pohanje kure moras pa res biti strokovnjak.No anketa je seveda reklama. Za tiste ,ki pa cele dneve lezijo v pisarnah in si od tako trdega in mucnega dne -dela ne morejo spohat enih bogih bederc pa jim to pride prav.

Starejše novice