Kuhano vino je zagotovo eden izmed nepogrešljivih elementov prazničnega decembra. V uredništvu Mariborinfo začenjamo nov krog akcije, v kateri bralci izbirate najboljše kuhano vino v mestu.

Decembra si ne moremo predstavljati brez kuhanega vina. Naj bo belo ali rdeče, v prazničnih dneh si večina z njim rada ogreje srce. Ob stojnicah na predbožičnih sejmih in drsališčih tudi lokali v prazničnem mesecu prodajo velike količine kuhanega vina. 

V uredništvu Mariborinfo iščemo najboljše kuhano vino v Mariboru. Zanima nas, kateri lokal ali stojnica na Trgu Leona Štuklja streže najboljše kuhano vino v mestu.

Spomnimo, lani je najboljše kuhano vino v Mariboru pripravljala vinska kraljica Ana Protner ...

Začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik oddajte svoj predlog, kje po vašem mnenju strežejo najboljše kuhano vino v Mariboru.

Kako bomo izbrali naj kuhano vino v Mariboru?

Pot do naziva najboljšega kuhanega vina v Mariboru je naslednja. Do petka, 13. decembra, do polnoči, zbiramo predloge, nakar bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste lokale in stojnice, ki ste jih največkrat predlagali. Nato ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za lokal, kje strežejo najboljše kuhano vino v Mariboru.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljše kuhano vino v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice