Pred časom se je v sam vrh priljubljenih alkoholnih pijač prebil gin, ki pa je še posebej priljubljen postrežen s tonikom. V uredništvu Mariborinfo začenjamo z akcijo, v kateri bralci izbirate najboljši gin tonik v mestu. Kje ga strežejo?

Pijača iz brinovih jagod, ki so jo prvi začeli proizvajati Nizozemci v 17. stoletju, je v zadnjem času postala pravi hit med ljubitelji nekoliko bolj grenke in precej krepke pijače. Pri tem pa se je seveda začelo veliko pisati tudi o blagodejnih učinkih, ki jih ima priljubljena pijača na nas.

Toplo pomladno sonce in prijetne temperature pa kar drezajo, da posežemo po osvežilnem koktejlu, in tako so miz vse bolj polne z gin tonikom. Tega so začeli ponujati v različnih variantah, zato smo se odločili, da preverimo, kje strežejo tistega najboljšega.

Tako začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik lahko oddate svoj predlog, v katerem lokalu v Mariboru strežejo najboljši gin tonik.

Kako bomo izbrali naj gin tonik v Mariboru?

Pot do naziva najboljšega gin tonika v Mariboru je naslednja. Predloge bomo zbirali do petka, 7. junija, do polnoči, nato pa bomo v uredništvu izmed vseh izbrali tiste lokale, ki ste jih največkrat predlagali. Potem pa boste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi glasovali za tisti lokal, ki po vašem mnenju streže najboljši gin tonik v Mariboru.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšim gin tonikom v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice