V javnosti je zaokrožil posnetek iz Tehničnega šolskega centra v Mariboru, na katerem dijaki v učilnici kadijo in kričijo na profesorja.

Zaskrbljujoč posnetek, ki prikazuje pravo divjanje dijakov v eni izmed učilnic Tehniškega šolskega centra Maribor, odmeva po vsej Sloveniji. V učilnicah, kjer so nekdaj znanje nabirali zaposleni v bližnjem TAM-u, dijaki očitno kričijo na profesorja, kadijo cigarete, popivajo, pljuvajo in skačejo po mizah. Kako je ukrepala šola?

Ravnatelj tehniškega centra Darko Kukovec je bil sprva o posnetku pripravljen spregovoriti. A po posvetu z odvetnico le čez nekaj minut si je premislil.

»Glejte, dokler zadeva še ni raziskana, ne bi dajal nobenih izjav. Najprej moram ugotoviti, kaj se je zgodilo, kdaj se je zgodilo,« nas je odslovil Kukovec.

A posnetek je bil na šoli danes glavna tema pogovorov, čeprav je bil medtem že umaknjen s spleta, zato ga bo vodstvo šole težko pometlo pod preprogo.

V Srbiji so ob podobnem posnetku, na katerem dijakinji fizično obračunata s svojo vrstnico, zamenjali ravnatelja, ki se ni pravočasno odzval, dijakinjama pa grozi neposredna izključitev iz šole, poročajo novinarski kolegi iz Planet TV, ki so posnetek sinoči objavili v oddaji Planet 18.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Ravnatelj je glavni krivec ! Ribe smrdijo pri glavi .

Navijac (nepreverjen)

Vzgoja otrok.starsi

Starejše novice