Preverili smo, kateri mariborski gostinci v tem mesecu iščejo pomoč v strežbi ali kuhinji.

V mesecu maju je oziroma še kar nekaj gostincev iskalo pomoč – tako v strežbi kot kuhinji. Zaposlitveni portali so vedno polni oglasov, ki iščejo natakarice in natakarje, mi pa smo tokrat preverili družbena omrežja, kjer so zaokrožile objave mariborskih gostincev, ki iščejo pomoč.

Bi znali tako?

Svojo ekipo si želijo okrepiti v Restavraciji in kavarni Pri Florjanu, kjer so posneli kar video, v katerem prikazujejo, kakšen tim si želijo vzpostaviti.

Bi mešali koktajle in stregli stranke na visoki terasi s čudovitim razgledom?

Tudi Luft išče natakarja in/ali barmana, izbranemu kandidatu oziroma kandidati pa ponujajo možnost redne zaposlitve z minimalno 1000 evrov mesečnega zaslužka. Ob tem obljubljajo tudi fleksibilen delovnik ter redna izobraževanja in usposabljanja.

1800 evrov za picopeka

Picerija Agata iz Lenarta bi rada za redno zaposlila picopeka, ki ima vsaj nekaj izkušenj in veselje do omenjenega dela. Za to ponujajo plačilo 1800 evrov bruto, ob tem pa tudi stroške za malico in prevoz.

S slaščičarskimi izkušnjami?

A ne le slaščičarje, Kavarna Q na Taboru išče tudi natakarje.

Kuhinja ali strežba?

V kuhinji in strežbi pa išče tudi Picerija Pomodoro, ki bo izbrala pozitivne, resne in delavne sodelavce.

Izkušeni kuharji po napolitane

Picerija Verace, ki ponuja prave italijanske napolitane, išče izkušenega kuharja.

Na Poštno ...

Tudi Fudo, restavracija na koncu Poštne ulice, ki se ponaša z zdravo hrano, išče novega kuharja.

Kratek življenjepis lahko pripelje pod Pohorje

La Cantina Maribor išče ekipo, ki bo »s svojim smehom, vnemo in gostoljubjem obudila vrt sredi mesta«. Za to so pripravili mini prijavnico, ki vzame zgolj pet minut, lahko pa vas popelje v podpohorsko picerijo.

Dostavljavci hrane?

V okrepčevalnici Šiš zaposlujejo za redno ali pa preko študentske napotnice dostavljavca hrane, čigar urna postavka bo znašala 4,5 evra. Zainteresirane vabijo, da jim pišejo kar zasebno sporočilo (inbox) na Facebooku.

Baristi - natakarji, pozor!

Na zaposlitvenem portalu Mojedelo pa smo zasledili oglas, ki išče barista - natakarja, ki bi delal v renomiranem podjetju, ki se ukvarja z naravno izdelavo sladic in sladoleda. Njegove naloge bi bile ažurno prevzamanje naročil in kakovostna strežba gostov, svetovanje pri izbiri ter vzdrževanje reda in čistoče.

Od kandidata pričakujejo končano poklicno ali srednjo šolo, zanesljivost, delavnost, osebno urejenost in uglajenost ter samostojnost pri delu. Zaposlujejo za daljše časovno obdobje s kasnejšo možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. 

Delovno mesto je prosto tako v Mariboru kot v Ljubljani, Celju in Žalcu. Ponudbo je treba poslati do 20. maja.

Preberite še

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice