Slika je simbolična.
Aktualni boni za turizem, gostinstvo, kulturo in šport, ki so jih pred poletjem prejeli vsi prebivalci Slovenije, se dobro koristijo. Preverili smo, v katerih mariborskih in okoliških gostilnah jih je možno unovčiti.

Letošnji turistični boni, ki so jih v sklopu interventnega zakona za pomoč ob epidemiji, prejeli vsi državljani Slovenije, se izkazujejo za izredno priljubljene. Za razliko od lanskih se lahko uporabijo pri koriščenju širšega spektra storitev.

Koriščenje novih bonov v gostinskih obratih v Mariboru in okolici

Prebivalce Slovenije je še posebej razveselila možnost koriščenja bona v lokalih in restavracijah, zato smo preverili, v katerih gostilnah in restavracijah v Mariboru in okolici jih je možno unovčiti in kakšen je minimalni znesek za koriščenje, določen s strani posameznega gostinca. 

Kje lahko unovčite bone? 

Bone sprejema bistro & kavarna Nana na Glavnem trgu. Minimalni znesek koriščenja je 30 evrov. Kot so povedali za Mariborinfo, se vedno več gostov odloča za koriščenje bonov. »Večinoma ljudje največ koristijo bone za catering in kakšne pogostitve, praznovanja,« razlagajo.

Koriščenje bonov je omogočeno tudi v gostilni Pri treh ribnikih, najnižja vrednost koriščenja pa je 50 evrov.

Če želite bon unovčiti v restavraciji Mak, ga lahko izkoristite v primeru, da pri njih porabite vsaj 100 evrov. 

Tudi restavracije Poper, Steakhouse Rožmarin in La Pizzeria sprejemajo BON21. Minimalni znesek, ki ga lahko pri njih unovčite je 50 evrov. V vseh treh je obvezna predhodna rezervacija en dan prej. Za rezervacijo termina v petek ali soboto je potrebno rezervacijo najaviti najkasneje do četrtka, v nasprotnem primeru ne bo potrjena. Več informacij o koriščenju bonov najdete na njihovi spletni strani

Nove bone sprejemajo tudi v restavraciji Kozlovna na Poštni.

V tem koronskem času šteje vsak evro 

V restavraciji Piramida lahko prav tako koristite aktualni bon, minimalna vrednost za unovčenje pa je 30 evrov.

Bro'Sis Bar & Restaurant ima za kot minimalno vrednost za koriščenje določeno 50 evrov. Obvezna je predhodna rezervacija na e-naslov [email protected].

»Povpraševanje ni pretirano, ga je pa dovolj, da se bone splača imeti, saj v tem koronskem času vsak evro šteje,« je za Mariborinfo povedala Anja Zebec iz Bro'Sis Bar & Restaurant. »Stranke pri nas bone porabijo za plačilo hrane in pijače, mogoče si zaradi njih privoščijo kakšen priboljšek več,« dodaja.

BON21 lahko prav tako unovčite v restavraciji Parma. Minimalna vrednost koriščenja je 50 evrov.

Koriščenje bonov nudi tudi restavracija Orient. Minimalni znesek, ki ga lahko unovčite je 20 evrov.

»Gostje največkrat naročijo ploščo Orient, Premium s prilogami in solatami. Vse od juhe do sladice. Opažamo bistveno povpraševanje po naših izdelkih,« so v restavraciji Orient povedali za Mariborinfo.

V primeru, da obiščete gostilno Koblarjev zaliv, lahko tudi pri njih izkoristite bon. Minimalni znesek, ki ga lahko unovčite je 30 evrov. 

Gostilna Vernik v Rušah od 10. avgusta prav tako nudi koriščenje bonov. Obvezna je predhodna najava.

V Loving Hut Maribor je bone možno koristiti vsak dan med 10. in 13. uro, ter v nedeljo med 12. in 17. uro. 

V Lenartu lahko bon unovčite v Gostilni 29, kjer je minimalna vrednost koriščenja bona 30 evrov. Bona ni možno koristiti za malico.

V restavraciji Vnukec lahko bone koristite v primeru, da pri njih porabite vsaj 100 evrov. Za minimalno 50 evrov lahko bon porabite tudi v Štajerski hiši kulinarike.

Če se potepate po Spodnjem Dupleku, lahko bon unovčite v gostilni Valerija. V Brestrnici lahko bone koristite v gostilni Galeb in gostišču Sobočan. V slednjem je minimalna vrednost koriščenja je 50 evrov.

Gostilna Danica s prenočišči ob bonih iz leta 2020 sprejema tudi nove bone. Minimalni znesek, ki ga lahko unovčite je 50,00 evrov.

Enako velja tudi za Gostišče Iršič in Gostišče Jelka. Minimalni znesek, ki ga lahko unovčite je 50,00 evrov. Sprejemajo tudi bone iz leta 2020.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Navedite gostilničarje/gostišča kjer ua bone dobiš izplačan denar ... ob proviziji gazdi, seveda ... napišem jaz?

Iki (nepreverjen)

napisi. hvala.

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

Starejše novice