Da! Tudi v Termah Dobrna, kjer moč narave vabi že od leta 1403, lahko izkoristite ta hip najbolj priljubljen turistični bon.

Zakaj bi izkoristili svoj turistični bon prav v Termah Dobrna? 

Vedno znova se zadovoljni vračate, ker so vam Terme Dobrna bližje kot še nikoli ali pa vas nepoznano spodbudi k raziskovanju novega.

Ujemite sapo svežega zraka na sprehodu po igrivo prepletenih poteh zdraviliškega parka. Urejena kostanjeva aleja s svojimi mogočnimi krošnjami gradi navidezni oklep ob poti do mogočnega Zdraviliškega doma. 

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Skočite in se potopite med mehurčke sveže termalne vode, notranjega in zunanjega bazena. Občutek drobnih tisočerih kapljic na telesu, se zagotovo še kako prilega ob  prijetnih poletnih temperaturah. Za večji zdravilni učinek pa je potrebnih le dvajset minut sproščenega namakanja v eni izmed marmornih kopeli.

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Kaj je tisto malo, ki ustvari največji občutek svobode? Zagotovo klepet ob kavici, ki je ena izmed večjih potreb v času, ki ga vedno primanjkuje. Ustavite se, zadihajte in si privoščite oddih na letni terasi Restavracije in kavarne Vita s sladolednim vrtom in mamljivimi hišnimi torticami.

Otvoritev nove Kavarne Park pa prinaša zagotovljeno intimo, le nekaj korakov od zelenega parka.

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Izberite svoj paket s turističnimi boni

Ste aktivni navdušenec ali občasno zagrizeni športnik? Zagotovo boste našli svoj 40 minutni izziv na gozdni Trim stezi z urejenimi vadbenimi postajališči. 

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Morate vedno nadomestiti izgubljeno? Sijaj in sproščenost vašega telesa bodo dosegle izkušene roke lepotnih terapevtov, ki utrujeno telo in misli napolnijo z energijo in svežino. 

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

V skrbi za zdravje dnevno priporočamo svež kozarec termalne vode. Naj vas napolni vrelec zagotovljenega zdravja. Se vam je porodilo vprašanje, kje se nahaja termalni vrelec? Pokukajte skozi steklo mnogokotnega kamnitega oboda in opazili boste rahlo penečo se vodo.

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Želite ujeti v svoj objektiv razgled iz najvišjega nadstropja? Potem je prava izbira za vas centralni hotel Vita. 

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Naj bo bivanje pravljično, zato izberite s 3. julijem popolnoma prenovljeno Vilo Higieo. Njena prenovljena sončna terasa je kot naročena za počitek na svežem zraku. Postrežba zajtrka v novi zajtrkovalnici pa bo okusen začetek nepozabnega dne.  

Paket razvajanja

Morda ujame vašo pozornost prefinjena lahkotnost bivanja v  Hotelu Park. 
Vrh največje elegance pa bo s 1. julijem ustvaril novi Boutique Hotel Dobrna. Naročite zajtrk po svojem okusu v Superior, Delux ali Premium sobo. 

Bližje kot še nikoli. Terme Dobrna

Preverite svoj termin oddiha v Termah Dobrna

Verjamemo, da boste našli svojo najvišjo mero udobja za prihajajoči nepozabni oddih.      

Otvoritvena ponudba že od 46,90 evrov na osebo/dan.

Preverite ostale ugodnosti in pogoje na www.terme-dobrna.si in rezervirajte svoj oddih na [email protected] ali 080 22 10.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice