V sklopu druge faze del na Streliški cesti, ki je začasno zaustavljena, bo prišlo do spremembe prometnega režima.

Z Mestne občine Maribor sporočajo, da se z jutrišnjim dnem, 22. januarjem 2020, cestni odsek Streliške ceste  med Ulico pohorskega odreda in Kardeljevo cesto predaja v začasno uporabo prometu, vendar bodo do zaključka vseh del na odseku še veljale določene omejitve za varno odvijanje cestnega  prometa. 
 
Od 22. januarja dalje bo znova vzpostavljena tudi redna trasa linije mestnega avtobusnega prometa  št. 6 Vzpenjača. Z 22. januarjem se tudi, zaradi izvedbe del prečkanja komunalnih vodov v sklopu druge faze projekta Streliške ceste, zapira severni krak semaforiziranega križišča na Ulici Pohorskega odreda. Zapora bo trajala predvidoma do konca januarja. 

Sprememba linij mestnega avtobusa

Liniji mestnega avtobusnega prometa 18 in 4 bosta tako vozili po spremenjenih trasah. Več  informacij o spremembah in prilagoditvah linij mestnega avtobusnega prometa najdete na spletni 
strani Marproma, na povezavi tukaj.

Dela za dokončanje druge faze Streliške ceste se bodo predvidoma nadaljevala v drugi polovici meseca marca 2020, ko bodo ponovno odprte asfaltne baze in bodo tudi vremenske razmere dopuščale nadaljnje delo, še sporočajo z mariborske občine.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice