FOTO: Facebook Mariborske tržnice
Prihajajoča sobota, 14. septembra, bo postregla s pestrim dogajanjem na Tržnici Tabor, kamor se po poletnem premoru vrača Druga priložnost.

Tokrat dajejo priložnost jesensko obarvanim predmetom, ki jih ne potrebujete več, imajo pa uporabno vrednost in lahko služijo nekomu drugemu – šolske knjige, jesenske kolekcije jaken, bund, jop, obutve, hišni pripomočki, kolesa … Od 8. ure naprej bodo svoje mize začeli polniti priložnostni prodajalci, na mizah pa se bo zagotovo našlo nekaj, kar ste iskali, pa v trgovinah niste našli.

Čeprav prodajalcem svetujejo predhodno najavo, se lahko prijavijo tudi v soboto pri inkasantu, ki bo prisoten na tržnici. Junijska Druga priložnost je bila sicer po prostoru, ki je bil predviden za prodajalce, premajhna za vse, zato tudi tokat velja, da imajo pri dodelitvi ustreznega prodajnega prostora, mize, prednost tisti, ki so se prijavili predhodno. Prijavnico je mogoče najti na spletni strani.

V treh dosedanjih Drugih priložnosti se je stkalo veliko novih prijateljskih vezi, saj je pomemben vidik takšne prodaje tudi druženje in spoznavanje ljudi iz neposredne soseske. Tudi tokrat bodo poskrbeli za kulinarično spremljavo, za katero skrbi Bar Branjevka, ki tokrat napoveduje odlične domače čevapčiče po simbolični ceni.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Sejem v neprimernem in smrdljivem podhodu tržnice ne privlači marveč odganja interesente .

Starejše novice