Zaradi začasne ustavitve javnega potniškega prometa je Mestna občina Maribor tistim, ki bi sicer za prihod na delo uporabljali mestne avtobuse, zagotovila brezplačno parkiranje na parkirnih mestih v belih conah.

To bo mogoče od 17. novembra, do brezplačnega parkiranja pa so upravičeni imetniki mesečnih avtobusnih vozovnic za november in letnih vozovnic.

Vsi, ki želijo v času službe brezplačno parkirati v belih conah, morajo na vidno mesto za vetrobranskim steklom v avtomobilu nastaviti posebno potrdilo in parkirno uro ali listek z zapisanim časom začetka parkiranja.

Brezplačno parkiranje je namreč časovno omejeno na 12 ur, so sporočili z Mestne občine Maribor.

Omenjeno potrdilo je moč naročiti preko e-pošte na naslovu [email protected] ali preko telefona na številki 059 180 481 ob delavnikih med 8. in 10. uro. Pri tem je treba sporočiti ime in priimek, CUID številko vozovnice, ki je zapisana na prvi strani vozovnice, in registrsko oznako avtomobila.

Potrdila bodo vozniki prejeli preko e-pošte, če te nimajo, pa ga lahko po vnaprejšnjem naročilu preko telefona prevzamejo na sedežu podjetja Marprom na glavni avtobusni postaji (Mlinska ulica 1). Prevzem je mogoč ob delavnikih med 8. in 12. uro.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Voznik (nepreverjen)

Tako dolgo se boste igrali da se bo folku vtrgalo res .

Default (nepreverjen)

Cefur se okorisca naprej

aA (nepreverjen)

Lepo je bilo povedano, da so v času brezplačnega parkiranja parkirišča zasedla vozila, ki se od tam niso premaknila nekaj dni, ljudje ki so hodili v službo ali pa imeli plačano parkirnino mesečno ali letno, pa niso imeli prostega parkirnega mesta. Kdo je zdaj tu pokvarjen? Ljudje ali župan, ki želi brezplačno parkiranje omogočiti res tistim, ki so tega potrebni ali jim to pripada. Dajmo ljudje najprej pri sebi razčistimo kakšni pokvarjenci (zavedajoč ali nezavedajoč) se nahajajo med nami, pa potem kažimo s prstom na župane, politike, itn.

Starejše novice