Koroška cesta bo zaprta za ves promet zaradi izvedbe prireditve v sklopu Festivala Lent.

V nedeljo, 25. junija, bo med 14. uro in polnočjo Koroška cesta zaprta od krožišča na Glavnem trgu do križišča Koroške ceste in Strossmayerjeve ulica. Cesta bo zaprta za ves promet zaradi izvedbe prireditve v sklopu Festivala Lent.

Marprom zato obvešča potnike mestnih avtobusov, da bodo v ta namen spremenjene trase avtobusnih linij številka 3 Brezje-Pokopališče Dobrava, številka 7 Kamnica-Rošpoh obračališče, številka 12  Pokopališče Dobrava in številka 15 Bresternica.

Spremenjene trase omenjenih avtobusov

Med zaporo bodo spremenjene trase linij iz centra mesta potekale do krožišča na Glavnem trgu, nato se linije nadaljujejo po Prešernovi ulici, Krekovi, Strossmayerjevi in naprej po obstoječih trasah. V smeri proti centru mesta spremenjene trase linij potekajo po Strossmayerjevi, Mladinski, Maistrovi in Cankarjevi do Partizanske ceste in naprej do glavne avtobusne postaje. V času popolne zapore bo v smeri iz centra mesta izven uporabe avtobusno postajališče Koroška–Poštna. V smeri centra mesta bodo izven uporabe postajališča Koroška - Poštna, Glavni trg in City center.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice